banner43

Yeni adresi Adana ASKİ

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Adana ASKİ, uzun forvet pozisyonunda oynayan Sanem Gamze Zeren ile anlaştı. Adana Aski, yeni sezon transfer çalışmalarını sürüdürüyor. Adana ekibi, Mersin Basketbol’da oynayan Sanem Gamze...

Yeni adresi Adana ASKİ
Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Adana ASKİ, uzun forvet pozisyonunda oynayan Sanem Gamze Zeren ile anlaştı.
Adana Aski, yeni sezon transfer çalışmalarını sürüdürüyor. Adana ekibi, Mersin Basketbol’da oynayan Sanem Gamze Zeren’i kadrosuna kattı. Adana ASKİ Spor Başkanı Rahmi Pekar, kamp dönemi yaklaştıkça kadrolarını tamamlamaya devam ettiklerini belirterek, "Şu ana kadar Türk oyunculardan Ceyda Sinan, Ezgi Manlacı ve Asena Yalçın ile anlaşma sağladık. Sanem Gamze Zeren ise açıkladığımız dördüncü Türk oyuncu oldu. Takımımıza hayırlı olsun” diye konuştu.
Geçtiğimiz sezon TKBL takımlarından Mersin Basketbol’da forma giyen 27 yaşındaki Sanem Gamze Zeren, 23 dakika ortalama süre alarak 7,3 sayı ve 5,1 ribaund ortalamaları ile mücadele etti. Zeren, 23 kez de milli formayı giydi.
(İHA)

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2016, 17:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61