banner43

Türk milli takımını seçen Yunus’tan açıklama

Türk Milli Takımı’nı seçtiğini açıklayan Bundesliga ekiplerinden Mainz 05’de forma giyen Yunus Mallı, ilk görev alacağı milli maçı sabırsızlıkla beklediğini söyledi.23 yaşındaki futbolcu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,...

Türk milli takımını seçen Yunus’tan açıklama
Türk Milli Takımı’nı seçtiğini açıklayan Bundesliga ekiplerinden Mainz 05’de forma giyen Yunus Mallı, ilk görev alacağı milli maçı sabırsızlıkla beklediğini söyledi.
23 yaşındaki futbolcu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Milli takım seçimim ile ilgili son zamanlarda çıkan haberlere bugün açıklık getirmek istiyorum. Bundan kısa zaman önce Fatih Hocam’la yapmış olduğum görüşmede, Hocamızın her yetenekli ve ülkesini seven Türk evladı gibi beni de Milli Takım’da görme isteğini bana iletmesi beni memnun etmiştir. Orada da ifade ettiğim gibi ay-yıldızlı formayı seve seve giyebileceğimi ve Türk Milli Takım’ında oynamak istediğimi, fakat bürokratik engellerin (vatandaşlik işlemi) ortadan kalkması gerektiğini belirtmiştim" dedi.
Engellerin bu hafta ortadan kalktığını ifade eden başarılı oyuncu, "Haftalardır kesin olan Türkiye Milli Takım tercihimi büyük bir gurur ve onurla bugün kamuoyuna açıklıyorum ve bana verilecek ilk görevi de sabırsızlıkla ve heyecan ile bekliyorum. Aldığım bu kararın ülkem, Milli Takımımız ve şahsım için hayırlı olmasını Allah’tan diliyorum. Fakat şu an bizim için çok önemli olan hafta sonu oynayacağımız Mainz - Augsburg maçına takım arkadaşlarımla birlikte hazır olmaktır" ifadelerini kullandı.
(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61