banner43

Timsah güç depoladı

Bursaspor, 1 günlük iznin ardından sabah saatlerinde yaptığı dayanıklılık antrenmanı ile hazırlıklarını sürdürdü. Spor Toto Süper Lig’in 2016-2017 sezonu öncesi hazırlıklarını Avusturya’nın Windischgarsten kasabasında sürdüren...

Timsah güç depoladı
Bursaspor, 1 günlük iznin ardından sabah saatlerinde yaptığı dayanıklılık antrenmanı ile hazırlıklarını sürdürdü.
Spor Toto Süper Lig’in 2016-2017 sezonu öncesi hazırlıklarını Avusturya’nın Windischgarsten kasabasında sürdüren yeşil-beyazlı ekip, dün günü izinli olarak geçirmişti. 1 günlük aranın ardından bu sabah saatlerinde çalışmalarına devam eden Timsah’ta sakatlıkları süren Emre Taşdemir ve Deniz Yılmaz, ameliyat olmak için Almanya’ya giderken, Merter Yüce ve Şamil Çinaz ise antrenmanı düz koşu ve dayanıklılık çalışmaları ile tamamladı.

Başkan Ali Ay ve yöneticiler de izledi
Önceki gün kampa katılan Bursaspor Başkanı Ali Ay ve yönetim kurulu üyeleri de antrenmanı saha kenarından takip etti.

Hamzoağlu’nun oğlu Ahmet Efe sahada
Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun oğlu Ahmet Efe de yardımcı hocaların giydiği antrenman kıyafetlerini giyerek, sahaya indi. Saha içindeki çalışmalara yardım eden Ahmet Efe, futbolcuların da ilgi odağı oldu.

Timsah güç depoladı
Sıcak bir havada gerçekleştirilen antrenmanı kuvvet çalışmaları ile tamamlayan yeşil-beyazlı oyuncuların bir hayli yorgun düştüğü gözlendi.
Yeşil-beyazlı takım, akşam saatlerinde basına kapalı olarak yapacağı antrenmanda hazırlıklarını sürdürecek.

Emre Taşdemir ve Deniz Yılmaz Almanya’da
Öte yandan geçtiğimiz sezon geçirdikleri sakatlık sebebiyle uzun süredir takımdan ayrı kalan genç oyuncu Emre Taşdemir ile golcü isim Deniz Yılmaz da dün Almanya’ya gitti. Deniz Yılmaz’ın bugün ameliyat olacağı bildirilirken, genç isim Emre Taşdemir ise 2 ay süreyle fizik tedavi görecek.
(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61