banner43

Sneijder’in gol büyüsü bozuldu

Galatasaray, Hollandalı yıldız Sneijder’in gol attığı bir maçta ilk kez yenilgi yaşadı. Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşan Galatasaray, sahadan 4-3 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın gol perdesini...

Sneijder’in gol büyüsü bozuldu
Galatasaray, Hollandalı yıldız Sneijder’in gol attığı bir maçta ilk kez yenilgi yaşadı.
Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşan Galatasaray, sahadan 4-3 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın gol perdesini açan isim olan Hollandalı yıldız Wesley Sneijder, sarı-kırmızılı takımdaki kariyerinde bir ilki yaşadı. 2012-2013 sezonunda katıldığı Galatasaray’da, Çaykur Rizespor müsabakası öncesi 20 farklı karşılaşmada gol sevinci yaşayan Sneijder, bu karşılaşmaların tümünde sahadan galibiyet ile ayrılmıştı.

SEZONUN REKORUNU KIRDI
Sneijder, Çaykur Rizespor’a attığı golle Süper Lig’de gol attığı 21. maçta ilk kez sahadan yenilgiyle ayrıldı. Yıldız oyuncu ayrıca, sezonun geride kalan haftalarında bir maçta en fazla topla buluşan ve en fazla isabetli pas atan oyuncusu oldu. Rizespor karşısında 144 kez topla buluşan Sneijder, attığı 134 pasın 119’unda isabet sağladı.
(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61