banner43

Sinan Şamil Sam için devreye girdi

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun devreye girmesiyle Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Araştırma Hastanesi Nakil Merkezi ile görüşülerek, karaciğer yetersizliği nedeniyle nakil yapılması gereken Sinan Samil Sam bu hastahaneye nakledildi. Karaciğer...

Sinan Şamil Sam için devreye girdi
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun devreye girmesiyle Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Araştırma Hastanesi Nakil Merkezi ile görüşülerek, karaciğer yetersizliği nedeniyle nakil yapılması gereken Sinan Samil Sam bu hastahaneye nakledildi.
Karaciğer yetersizliği nedeniyle nakil yapılması gereken milli sporcu Sinan Şamil Şam, 2012 yılında nakil listesine alınmıştı. Aynı yıl içerisinde 4 defa uygun organ (donör) bulunmuş ve takibinin yapıldığı nakil merkezlerine (2 tanesi Özel Ankara Medicana, 2 tanesi de Özel İstanbul Ataşehir Memorial) yönlendirilmişti. İlgili merkezlerce yapılan değerlendirme neticesinde fiziksel engeller nedeniyle nakil gerçekleştirilememişti. Şam, Hasta Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü aktif nakil listesinde sıradaydı. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun devreye girmesiyle Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Araştırma Hastanesi Nakil Merkezi ve hocaları ile görüşülerek Sinan Samil Sam’a uygun yer temin edildi ve milli sporcunun bu hastahaneye nakil işlemleri yapıldı.
(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61