banner43

Sedye yerine omuzlarda taşındı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine oynanan amatör maçta sakatlanan bir futbolcu sağlıkçı ve sedye bulunamayınca arkadaşlarının omuzlarında saha kenarına alındı. Futbolcu saha kenarında yatıp doktor beklerken maç oynanmaya devam etti. Maçta...

Sedye yerine omuzlarda taşındı
Zonguldak’ın Ereğli ilçesine oynanan amatör maçta sakatlanan bir futbolcu sağlıkçı ve sedye bulunamayınca arkadaşlarının omuzlarında saha kenarına alındı. Futbolcu saha kenarında yatıp doktor beklerken maç oynanmaya devam etti. Maçta çıkan kavga ise polis tarafından büyümeden önlendi.
Kdz. Ereğli İlçesi Beyçayırı Stadı’nda bugün Süper Amatör kümeden mücadele eden Kepezspor ile Alaplı Belediyespor maçı olaylı geçti. Mücadele devam ederken Alaplı Belediyesporlu futbolcunun rakibine sert girmesi sonrası Kepezspor’un yedek kulübesindeki teknik heyet ile yedek futbolcular duruma tepki gösterdi. Alaplı Belediyesporlu futbolcuların karşılık vermesi üzerine taraflar birbirlerine girdi. Çıkan kavgayı araya giren polis ekipleri büyümeden önledi.
Karşılaşmanın 70. dakikasında ise Kepezspor’dan Sergen Aydın (21) rakibinin sert müdahalesi ile yerde kaldı. Dakikalarca yerde yatan Sergen için sedye ve sağlıkçı bulunamayınca takım arkadaşları omuzlarına alınıp kendisini saha kenarına çıkardı. Genç futbolcu dakikalarca saha kenarında yatıp sağlıkçı gelmesini bekledi. Arkadaşlarının buz tedavisi yaptığı Sergen, maç sonuna kadar yedek kulübesinde bekledi. Sergen maç sonunda da yine arkadaşlarının desteği ile soyunma odasına gitti. Sahada sağlık görevlisi ve ambulans bulunmamasına tepki gösteren genç futbolcu, sağlıkçıların sadece BAL ligi karşılaşmalarına geldiğini söyledi. Sergen Aydın gazetecilere yaptığı açıklamada, “Sahada sağlık görevlisi ambulans hiç bir şey yok. Kendi takım arkadaşlarım buz getirdi. Buzla ne olacak? Kırılsa ne olacak? Ayağımda büyük bir sorun yok ama biraz daha sert darbe olsaydı kırılırdı. Gördüğünüz üzere tekmelik kırıldı" dedi.
Karşılaşma Kepezspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.
(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61