banner43

Samsunspor’da futbolcular umutlu

Kötü günler geçiren Samsunspor’da futbolcular Kenan Karışık, Hasan Hatipoğlu ve Çağrı Ortakaya ilerisi için umutlu açıklamalar yaptı.

Samsunspor’da futbolcular umutlu

Kötü günler geçiren Samsunspor’da futbolcular Kenan Karışık, Hasan Hatipoğlu ve Çağrı Ortakaya ilerisi için umutlu açıklamalar yaptı.

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, Teknik Direktör Alpay Özalan’ın istifasının ardından Nuri Asan Tesisleri’nde Besim Durmuş liderliğinde çalıştı. Düz koşu ile başlayan akşam antrenmanı, 5’e 2 top kapma çalışması ve istasyon çalışmasıyla devam etti. Antrenman, 2 takım halinde yapılan orta-şut çalışması ile sonlandı. Antrenman öncesinde açıklamalarda bulunan Kenan Karışık, Hasan Hatipoğlu ve Çağrı Ortakaya ise takımda arkadaşlık anlamında gruplaşma olmadığını, 1 galibiyetin bütün olumsuz havayı dağıtabileceğini söylediler.

ÇAĞRI ORTAKAYA: “TAKIMDA GRUPLAŞMA YOK, OLAMAZ”

Kamuoyunda çıkan, ‘Takım içi gruplaşmalar var’ iddiasına açıklık getiren deneyimli orta saha oyuncusu Çağrı Ortakaya, “Maalesef lige istediğimiz gibi bir başlangıç yapamadık. Bizden beklentilerin de farkındayız. Büyük bir camia, yeni stadımız ve muhteşem bir şehrimiz var. Hocamız da değişti. Besim Durmuş geldi. Zaten bu ligi yakından bilen bir hoca. Biz onu geçici olarak görmüyoruz. İnşallah Balıkesirspor maçından 3 puanı alırız. Milli takım arasından sonra da Rize’ye moralli bir şekilde gitmek istiyoruz. Beklentilerin farkında olduğumuz için biz de mutsuzuz. Bunu en kısa sürede olumluya çevirecek olan da bizleriz. Ben takımda gruplaşma olarak kimseyi görmüyorum. Gruplaşma olsa, kavga-dövüş olur. Kötü gidişat olduğu zaman insanlar her şeyi söyleyebiliyor. Kendilerinde öyle bir hak buluyorlar. Benim takımda kimseyle sıkıntım yok. Kimsenin de kimseyle sıkıntısı yok. Sıkıntı olma şansı da yok. Çünkü tecrübeli insanlarız. Sıkıntı oluşturacak insanları da güzel bir dille uyararak, takıma yararlı olmamız gerekiyor. Kavga-dövüşle bu iş bitmez, öyle bir şey yok yani” dedi.

KENAN KARIŞIK: “EN KÖTÜ GÜN BUGÜNSE, BUGÜN DE SAMSUNSPOR”

En kötü günde bile Samsunspor’un desteklenmesi gerektiğini ifade eden Kenan Karışık, “Takım olarak zor bir süreçten geçiyoruz. İçinde bulunduğumuz konumdan biz de memnun değiliz. Saha içerisinde elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz ama bir yerde bir eksiklik var. Bunu kendi aramızda da konuşuyoruz. En kısa sürede kötü sonuçlardan kurtulup, biran önce üst sıralara doğru tırmanmak istiyoruz. Bunu da başaracak güçteyiz. Benim tek isteğim, taraftar, basın ve şehir bizlere destek olsun. ‘En kötü zaman bugünse bugün de Samsunspor’ diyorum. İnşallah en kısa sürede düzeltiriz. Hoca değişikliği futbolda olan şeyler. Biz de gidebiliriz, hocalar da gidebilir. Başımızda Besim Hoca var, önümüzde de çok önemli bir maç var. Milli Takım arasına iyi girmek istiyoruz. Bir 3 puan bizim havamızı çok değiştirir, diye düşünüyorum” diye konuştu.

HASAN HATİPOĞLU, “BESİM DURMUŞ’LA YENİ BİR HEYECAN YAKALADIK”

Teknik Direktör değişikliğinin takıma olumlu yansıdığını vurgulayan tecrübeli stoper Hasan Hatipoğlu, “Üst üste kötü sonuçlar aldık. Bunlar bize yakışmayan sonuçlardı. Bunu toparlayacak olan yine biz futbolcularız. Yeni hocamız da geldi. Besim Durmuş’la birlikte yeni bir heyecan da yakaladık. Bu hafta oynayacağımız Balıkesirspor maçına olumlu yansıyacağını düşünüyorum. Tekrar toparlayacağımızı umuyorum” şeklinde konuştu.

Samsunspor, pazar günü oynayacağı Balıkesirspor maçı için cumartesi günü (yarın) sabah saatlerinde karayolu il Ankara’ya giderek kampa girecek.

(Erdi Demür /İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61