banner43

Mustafa Pektemek Başakşehir’e mi yolcu ?

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, adı Başakşehir ile anılan Mustafa Pektemek ile ilgili soruya, “Beşiktaş Kulübü ile iletişimim ve ilişkilerim var. Öyle bir şey olursa hamle yaparız ama şu an itibariyle bir şey yok”...

Mustafa Pektemek Başakşehir’e mi yolcu ?
Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, adı Başakşehir ile anılan Mustafa Pektemek ile ilgili soruya, “Beşiktaş Kulübü ile iletişimim ve ilişkilerim var. Öyle bir şey olursa hamle yaparız ama şu an itibariyle bir şey yok” dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak olan Medipol Başakşehir’de hazırlıklar sürüyor. Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, “Biz geçen sene oynadığımız oyunun kalitesini başka bir boyutta geliştirmeye çalışıyoruz. Son 5 haftanın verileri bizim neler yaptığımızı gösteriyor. Yüzde 30’luk bir oyun kalitesinde artış var. Son 2 maçta oyun kalitesi olarak yansıdı. Yeterli görmek bizim önümüzdeki en büyük engel. Oyun kalitesi artıyor. Bu haftaki rakibimiz Trabzonspor, lige çok iyi başlamış, oyuncu kalitesi son derece yüksek, her türlü oyunu deneyebilen ve çıkış noktası arayan bir takım. Onun için biz en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Umarım bunun karşılığını alırız” dedi.

“OYUN KALİTESİ OLARAK GEÇEN SENENİN ÜZERİNDEYİZ”
"Sezon başında koyduğunuz hedeflerde bir değişiklik oldu mu?" sorusuna ise Avcı, “Geçen sene kamuoyunun beklentisinin üzerinde oynanan oyun ve puan vardı. Biz bunun üzerine neler koyabiliriz onu düşünüyoruz. Alınan puandan çok oyun kalitesi bizi bir yere taşıyacak. Bugün itibariyle geçen seneden olumsuz giden hiçbir şey yok. Bir iki tane maç fazla kaybettik sadece. Geçen senenin puan ortalamasının üzerindeyiz. Oyun kalitesi olarak üzerindeyiz” cevabını verdi.

“BEŞİKTAŞ KULÜBÜ İLE İLİŞKİLERİM VAR”
Beşiktaş’ta forma şansı bulamayan Mustafa Pektemek’in adının Başakşehir ile anıldığının hatırlatılması üzerine Avcı, “Beşiktaş Kulübü ile iletişimim ve ilişkilerim var. Mustafa benim A Milli Takım’a ilk aldığım oyunculardan biridir. Önemli bir oyuncudur. Şu an itibariyle öyle bir düşüncemiz ve tasarrufumuz yok. Takım olarak transfer yapıp yapmamaya da karar vermedik. Bizim Semih gibi dışarıda kalan oyuncumuz var. Yeni antrenmanlara başladı. Epureanu da başlıyor. 22 tane eş değerde, birbirine yakın, rekabet ortamı olan bir takımız. Önümüzdeki kupalar ve devrenin sonuna kadar oynayacağımız 7 maçla beraber ortaya nasıl bir resim çıkacak ona göre bir değerlendirme yapacağız. Ekibimiz bu konuda bütün dünyada ve Avrupa’da çalışıyor. Öyle bir şey olursa hamle yaparız ama şu an itibariyle öyle bir şeyimiz yok” diye konuştu.
(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61