banner43

Milli Takıma özel taraftar

Türkiye Futbol Federasyonu, Milli Takım taraftarlarını bir araya getirmek ve fırsatlardan yararlanmalarını sağlamak için Milli Takım Taraftar Kulübü’nü açtı. Taraftar Kulübü’ne üye olan futbolseverler öncelikle UEFA EURO 2016 biletleri...

Milli Takıma özel taraftar
Türkiye Futbol Federasyonu, Milli Takım taraftarlarını bir araya getirmek ve fırsatlardan yararlanmalarını sağlamak için Milli Takım Taraftar Kulübü’nü açtı.
Taraftar Kulübü’ne üye olan futbolseverler öncelikle UEFA EURO 2016 biletleri için düzenlenecek çekilişte daha yüksek kazanma şansı ve TFF Online Mağaza’dan yüzde 10 indirim kazanma hakkına sahip olacaklar. Taraftar Kulübü üyeleri daha fazla fırsatın yanı sıra ödüllü yarışmalara katılma hakkı ve Milli Takım biletlerinde öncelik hakkına da sahip olacaklar.
14 Aralık’ta satışa çıkacak UEFA EURO 2016 biletleri için yapılacak çekilişte Milli Takım Taraftar Kulübü üyeleri ayrıcalıklı olacak. TFF, kulübe üye olan ve bilet almak isteyen futbolseverlerin bilgilerini UEFA ile paylaşacak ve özel bir sistemle bu kişilere yapılacak çekilişte daha yüksek kazanma şansı sağlanacak.
Kısıtlı sayıda satılacak UEFA EURO 2016 biletlerinin tüm satış ve gönderim işlemleri UEFA tarafından yapılacak.
(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61