banner43

Korkulan olmadı

Galatasaray’ın dün karşılaştığı Çaykur Rizespor müsabakasında sakatlık geçiren ve geceyi hastanede geçiren Semih Kaya’nın MR sonuçlarının temiz çıktığı bildirildi.Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor...

Korkulan olmadı
Galatasaray’ın dün karşılaştığı Çaykur Rizespor müsabakasında sakatlık geçiren ve geceyi hastanede geçiren Semih Kaya’nın MR sonuçlarının temiz çıktığı bildirildi.
Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşan Galatasaray, sahadan 4-3 mağlup ayrıldı. 8 hafta sonra ligde mağlubiyet alan sarı-kırmızılılarda, Selçuk İnan, Hakan Balta ve Semih Kaya talihsiz bir sakatlık yaşayarak oyundan çıkmak zorunda kaldı.

SELÇUK VE HAKAN’IN MR’LARI BUGÜN ÇEKİLECEK
Karşılaşmanın 18. dakikasında Selçuk İnan, topsuz alanda yaşadığı sakatlığının ardından maça devam edemeyeceğini teknik heyete iletti. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ise deneyimli oyuncunun yerine İspanyol futbolcu Jose Rodriguez’i oyuna aldı. Yıldız oyuncunun durumunun bugün çekilecek MR sonucunda belli olacağı bildirildi.
24. dakikada sakatlık geçiren ve oyuna devam edemeyen Hakan Balta ise yerini Semih Kaya’ya bıraktı. Tecrübeli defans oyuncusunun da Selçuk İnan gibi bugün çekilecek MR’ının ardından durumunun netlik kazanacağı bildirildi.

SEMİH KAYA’NIN DURUMU İYİ
Karşılaşmada dakikalar 83’ü gösterdiğinde ise bu kez Hakan Balta’nın yerine oyuna dahil olan Semih Kaya, Kweuke’nin hareketi sonrası Muslera ile çarpıştı. Soyunma odasında ilk kontrolleri yapılan 24 yaşındaki oyuncunun darbe aldığı bölgeye 4 dikiş atıldı. Stattan boyunlukla ayrılan Semih, hastaneye kaldırıldı. Hastanede boyun ve kafa MR’ları çekilen yıldız isim, sonuçların temiz çıkmasıyla sabah saatlerinde hastaneden ayrılarak evine geçti.
(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61