banner43

Kartal, Timsah avına hazırlanıyor

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla tamamladı. Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında yarın akşam deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak olan...

Kartal, Timsah avına hazırlanıyor
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla tamamladı.
Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında yarın akşam deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak olan siyah-beyazlı ekip, hazırlıklarını tamamladı. Basına kapalı yapılan antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Antrenmana bireysel çalışan Veli Kavlak katılmadı. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmanda oyuncular, kondisyon ve taktik ağırlıklı çalıştı. Antrenman takım halinde yapılan ısınma ve istasyon çalışmaları ile başlarken, küçük oyunların yer aldığı çalışmalar ve 5’e 2 pas pres çalışması ile devam etti. Taktik programının yer aldığı organizasyonlar sonrası tam sahada taktik maçı ve şut çalışmaları ile antrenman sona erdi. Beşiktaş, öğleden sonra feribot ve karayolu ile Bursa’ya giderek kampa girecek.
(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61