banner43

Kadoköy’de 890 milyonluk derbi

Fenerbahçe’nin yarın derbi mücadelesinde Galatasaray’ı ağırlayacağı karşılaşma öncesi takımların toplam değerleri 890 milyon lirayı buluyor. Spor Toto Süper Lig’in 9. haftası derbi mücadelesine sahne olacak. Ligde 17 puanla 2. sırada...

Kadoköy’de 890 milyonluk derbi
Fenerbahçe’nin yarın derbi mücadelesinde Galatasaray’ı ağırlayacağı karşılaşma öncesi takımların toplam değerleri 890 milyon lirayı buluyor.
Spor Toto Süper Lig’in 9. haftası derbi mücadelesine sahne olacak. Ligde 17 puanla 2. sırada yer alan Galatasaray, aynı puanla 3. sırada bulunan Fenerbahçe’ye konuk olacak. Yarın Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda saat 19.00’da başlayacak olan müsabakayı Fırat Aydınus yönetecek. Dev mücadele öncesi takımların toplam piyasa değerleri 278 milyon Euro’yu (890 milyon TL) buluyor.

FENERBAHÇE LİGİN EN PAHALI TAKIMI
Alman internet sitesi Transfermarkt’ın verilerine göre, Galatasaray’ın toplam değeri 117 milyon Euro olarak gösterilirken, ligin en pahalı takımı olan Fenerbahçe’nin ise 161 milyon Euro’luk değeri bulunuyor. Konuk ekip Galatasaray’ın en pahalı ismi 17 milyon Euro’luk değeri ile kaleci Fernando Muslera. Fenerbahçe’nin yıldız isimleri Nani ve Markovic ise 15’er milyon Euro’luk değeri ile sarı-lacivertlilerin en pahalı iki oyuncusu.
(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61