banner43

Kadıköy’de G.Saray ve Beşiktaş mağlubiyeti görmedi

Fenerbahçe’nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel, kariyerinde ezeli rakipleri Galatasaray ve Beşiktaş’a karşı Kadıköy’de çıktığı 24 karşılaşmada da mağlubiyet görmedi. Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında dün sahasında karşılaştığı...

Kadıköy’de G.Saray ve Beşiktaş mağlubiyeti görmedi
Fenerbahçe’nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel, kariyerinde ezeli rakipleri Galatasaray ve Beşiktaş’a karşı Kadıköy’de çıktığı 24 karşılaşmada da mağlubiyet görmedi.
Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında dün sahasında karşılaştığı Galatasaray ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe’de, 33 yaşındaki tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel Kadıköy’de yine mağlubiyet yaşamadı. Sarı-lacivertli takımdaki kariyeri boyunca kendi sahalarında ezeli rakipleri Galatasaray ve Beşiktaş’a karşı 24 resmi maçta görev alan Volkan, bu karşılaşmaların hiçbirinde mağlubiyet görmedi.

24 MAÇTA 16 GALİBİYET GÖRDÜ
Deneyimli eldiven, Galatasaray’a karşı Kadıköy’de çıktığı 14 karşılaşmada 9 galibiyet, 5 beraberlik elde etti. Bu karşılaşmalar da kalesinde 9 gol gören Volkan Demirel, takımına büyük katkı sağladı. Volkan Demirel, bir diğer ezeli rakipleri Beşiktaş’a karşı ise kendi sahalarında 10 mücadelede boy gösterdi. Bu müsabakalarda da yenilgi yaşamayan deneyimli eldiven, 7 kez galibiyet sevinci yaşarken, 3 karşılaşma da ise sahadan 1 puanla ayrıldı.
(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61