banner43

"İki maçı da kazanıp gruptan çıkacağız"

Beşiktaş İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Albayrak, Lokomotiv Moskova ile berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı değerlendirmede, “Bundan sonraki iki maçımızı da kazanıp gruptan çıkacağız” dedi. UEFA Avrupa Ligi...

"İki maçı da kazanıp gruptan çıkacağız"
Beşiktaş İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Albayrak, Lokomotiv Moskova ile berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı değerlendirmede, “Bundan sonraki iki maçımızı da kazanıp gruptan çıkacağız” dedi.
UEFA Avrupa Ligi H Grubu 4. maçında sahasında Rusya ekibi Lokomotiv Moskovo ile karşılaşan siyah-beyazlı ekip, sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Beşiktaş İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Albayrak, “İyi oynadık. Ağırlık bizden yanaydı. Çok gol pozisyonumuz var. Son saniyede de Ersan’ın kaçırdığı pozisyon vardı. Onu atsaydık bitmişti ama futbolun içinde bunlar var. Hayat devam ediyor. Bundan sonraki iki maçımızı da kazanıp gruptan çıkacağız. Bu grubun en iyi takımı biziz. Futbolun içinde puan kayıpları da olabiliyor. Bugün de o gündü. İstemediğimiz bir puan kaybı oldu ama inançla devam ediyoruz. Bu turdan çıkacağız” dedi.

“HERKES YÜREKTEN DESTEKLEDİ”
Siyah-beyazlı taraftarlara destekleri için teşekkür eden Albayrak, “Herkes maçtan önce taraftarların ilgisizliğinden bahsediyordu. Perşembe günü ve iş saati, herkese yürekten teşekkür ediyoruz destekleri için. Maçın sonuna kadar çok güzel desteklediler. Ellerine, kollarına sağlık” diye konuştu.
Metin Albayrak, bir soru üzerine ligin ilk yarısının sonuna kadar Galatasaray derbisi haricinde diğer maçları Başakşehir’in stadyumunda oynayacaklarını ifade etti.

“BURSA’YI YENİP, LİDERLİĞİMİZİ DEVAM ETTİRECEĞİZ”
Süper Lig’in 11. haftasında karşılaşacakları Bursaspor maçını da değerlendiren Albayrak, “Lige döndük artık. Milli takım arasına galip girip liderliğimizi devam ettirmek istiyoruz. Zor artık, bundan sonra hep böyle devam edecek. Buna takım olarak da kafa olarak da hazırız. Takımımız bu gidişle çalışıyor. İnşallah Bursa’yı da orada yenip liderliğimizi devam ettireceğiz” diye konuştu.
(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61