banner43

Hırsızı bizzat kendi yakaladı

ABD’li başarılı tenisçi Serena Williams, bir restoranında telefonunu çalmaya çalışan hırsızı kıskıvrak yakaladı.ABD’li profesyonel tenisçi Serena Williams, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden başından geçen ilginç...

Hırsızı bizzat kendi yakaladı
ABD’li başarılı tenisçi Serena Williams, bir restoranında telefonunu çalmaya çalışan hırsızı kıskıvrak yakaladı.
ABD’li profesyonel tenisçi Serena Williams, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden başından geçen ilginç bir olayı takipçileriyle paylaştı. Dünyanın farklı noktalarından destekçileri olan genç tenisçi, telefonunu çalan hırsızı süper kahraman edasıyla yakaladı. Son 40 yılın en başarılı 17’inci oyuncusu seçilen Williams,bir Çin restoranında başından son derece “çılgın” bir olay geçtiğini ifade ederek, “Çin restoranında oturuyordum ve hemen yanımda da bir adam oturuyordu. 4 kişilik masada sadece ikimiz oturuyorduk ve yıllardır görüşmemiş gibi sohbet ediyorduk. Daha sonra konudan uzaklaştım ve bu adam hemen yanımda oturuyordu. İçimden bir ses onu izlemem gerektiğini söyledi. Telefonumda hemen yanımdaki sandalyenin üzerindeydi ve kendimi rahat hissetmiyordum” ifadelerini kullandı. Tanımadığı adamın uzun süre orada oturduğunu ifade eden ünlü tenisçi, “Müşteri mi? Tuvalet için mi bekliyor, diye düşündüm. Bunun yanında onun bu esrarengiz hislerini paylaştım. Buna rağmen, gözümün bir ucuyla da onu izlemeye devam ettim. Daha sonra beklenmedik bir anda adam telefonumu aldı ve hızla uzaklaştı. Sandalyeye baktım ve ‘Bu adam telefonumu çalıyor’ diye bağırdım” cümlelerini paylaştı.

’SÜPER KAHRAMAN’
Bu andan sonra süper kahraman gibi tepki verdiğini kaydeden Williams, “Sandalyeden atladım, restorandan dışarı çıktım ve onu yakaladım. Kaçmaya başladı ancak ben daha hızlıydım. Hızlı koşmam işe yaradı” ifadesini kullandı. Dünya bir numarası Williams, kendini toparladığını ve adama kibar bir şekilde yanlış telefonu aldığını söylediğini aktararak, “Kelimeleri gelişigüzel toparladı, büyük bir ihtimalle böyle bir şey olacağını beklemiyordu. Doğru şeyi söylemek için düşündükten sonra ‘Ne yaptığımı biliyorsun. Orada olanlar kafa karıştırıcıydı. Yanlış telefonu almış olmalıyım’ dedi. Süper kahraman. Belki ya da kesinlikle. Hızlı bir şekilde atlamak zorundaydım. Güç, vücut, cazibe, dayanıklılık, önderlik ve havayı fırtınaya çevirmek için sakinlik. Her zaman süper kahraman iç sesinizi dinleyin, eşyalarınızı yakınınızda tutun. Doğru için savaşın. İnandığınız şeyin savunucusu olun. Süper kahraman ol” cümlelerini kullandı. Williams restorana döndüğü zaman ayakta alkışlandım. Gurur duydum. Oradaki tüm erkeklere, kabadayılara ya da diğer erkelere karşı koyabileceğimi gösterdim. Bu kadınların galibiyetiydi. Sadece kadın olduğunuz için zorluklara karşı gücünüzü arttırmaktan korkmayın ve kurban değil kahraman olun” ifadeleriyle özellikle de kadın takipçilerine güçlü olmaları gerektiğini aktardı.
(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61