banner43

Galatasaray milli takım arasına lider girdi

Galatasaray, Süper Lig’in 7. haftasında evinde Kardemir Karabükspor’u yenerek, milli takım arasına lider girdi.

Galatasaray milli takım arasına lider girdi

Galatasaray, Süper Lig’in 7. haftasında evinde Kardemir Karabükspor’u yenerek, milli takım arasına lider girdi.

Süper Lig’in 7. haftasında Galatasaray, Türk Telekom Stadyumu’nda karşılaştığı Kardemir Karabükspor’u 3-2 mağlup etti ve puanını 19’a çıkardı. Sarı-kırmızılılar, böylece gelecek hafta milli takım maçları için verilecek araya lider girmeyi garantiledi. Galatasaray, Eylül ayında verilen milli takım arasına da lider girmişti.

Öte yandan sarı-kırmızılılar, Eylül ayındaki aradan sonra oynadığı Antalyaspor deplasmanından 1-1 beraberlik ile ayrılmıştı.

FEGHOULİ, BU HAFTAYI DA BOŞ GEÇMEDİ

Sofiane Feghouli, ilk kez Türk Telekom Stadyumu’nda sahaya ilk 11’de başladı. Müsabakada başarılı bir performans sergileyen Feghouli, 17. dakikada takımını 1-0 öne geçirdi. Başarılı futbolcu, 90+1. dakikada Maicon’un golünde asist yaptı. Cezayirli futbolcu, Teknik Direktör Igor Tudor tarafından maçın 90+2. dakikasında Denayer ile yer değiştirildi.

Yıldız futbolcu, geçtiğimiz hafta deplasmanda kazanılan Bursaspor maçında da rakip fileleri havalandırmıştı.

LİGDE 11 MAÇTIR BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR

Sezona büyük çıkış yaparak başlayan Galatasaray, bu performansını Kardemir Karabükspor maçında da sürdürdü. Türk Telekom Stadyumu’nda oynanan müsabakadan 3-2’lik skorla galip ayrılan sarı-kırmızılılar, ligdeki yenilmezlik serisini 11 maça yükseltti. Galatasaray, Süper Lig’deki en son yenilgisini 2016-2017 sezonun 30. haftasında evinde Kasımpaşa karşısında almıştı. Bu seri aynı zamanda Süper Lig’de halen devam eden en uzun yenilmezlik serisi konumunda bulunuyor.

TÜRK TELEKOM STADYUMU’NDA 40 BİN 973 ASLAN

Galatasaray, bu sezon Türk Telekom Stadyumu’nda oynadığı karşılaşmalarda 40 bin sayısının aşağısına düşmedi. Sarı-kırmızılılar taraftarlar, şampiyonluk yolunda takımını yalnız bırakmıyor. Son olarak Süper Lig’in 7. haftasında İstanbul’da oynanan Kardemir Karabükspor müsabakasını 40 bin 973 taraftar izledi. Sarı-kırmızılılar, taraftarının büyük desteği ile de sahadan galip ayrılmayı başardı.

LATOVLEVİCİ ESKİ TAKIMINA KARŞI

Galatasaray’ın Rumen sol beki Iasmin Latovlevici, Süper Lig’in 7. haftasında Türk Telekom Stadyumu’nda oynanan Kardemir Kardemirspor maçına yedek başladı. Müsabakanın 66. dakikasında Teknik Direktör Igor Tudor tarafından Linnes’in yerine oyuna giren 31 yaşındaki futbolcu, bu maçta bir ilki de yaşadı. Latovlevici, karşılaşmada görev alarak eski takımına karşı ilk defa forma giymiş oldu.

Latovlevici, sezon başında Kardemir Karabükspor’dan 550 bin Euro’ya transfer olmuştu.

(Oğuzhan Ort / İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61