banner43

Fernandao Galatasaray maçlarını seviyor

Fenerbahçe’nin sezon başında Bursaspor’dan kadrosuna kattığı Brezilyalı golcü Fernandao’nun Galatasaray maçlarındaki performansı dikkat çekiyor.Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında yarın sahasında Galatasaray’ı konuk edecek Fenerbahçe’de,...

Fernandao Galatasaray maçlarını seviyor
Fenerbahçe’nin sezon başında Bursaspor’dan kadrosuna kattığı Brezilyalı golcü Fernandao’nun Galatasaray maçlarındaki performansı dikkat çekiyor.
Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında yarın sahasında Galatasaray’ı konuk edecek Fenerbahçe’de, golcü isim Fernandao’nun sarı-kırmızılı takıma karşı oynadığı maçlardaki performansı dikkat çekiyor. Eski takımı Bursaspor ile iki sezon da Galatasaray’a karşı 5 kez sahaya çıkan golcü oyuncu, rakip fileleri 4 kez havalandırmayı başardı. 28 yaşındaki oyuncunun kariyerinde Karabükspor’un ardından en çok gol sevinci yaşadığı takım da Galatasaray.

DERBİ İÇİN SABIRSIZLANIYOR
Öte yandan yıldız oyuncunun yakın çevresine Galatasaray derbisi için sabırsızlandığını ve şans bulması halinde gol atarak takımına galibiyeti getirmek için elinden geleni yapacağını söylediği öğrenildi.

Fernandao’nun Bursaspor’da forma giydiği dönemde Galatasaray’a karşı oynadığı maçlar şöyle:
(Türkiye Kupası) Galatasaray 3 - 2 Bursaspor (1 gol)
(Süper Lig) Galatasaray 2 - 2 Bursaspor (1 gol)
(Süper Lig) Bursaspor 0 - 2 Galatasaray
(Türkiye Kupası) Bursaspor 2 - 5 Galatasaray (2 gol)
(Süper Lig) Galatasaray 6 - 0 Bursaspor
(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61