banner43

"Fenerbahçe devletin yanında, milletin emrindedir"

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, “Bu illegal yapının ele geçiremediği son kale Fenerbahçe Spor Kulübü’dür. Fenerbahçe devletin yanında milletin emrindedir" dedi. Fenerbahçe’nin Temmuz ayı olağan Yüksek Divan Kurulu toplantısı...

"Fenerbahçe devletin yanında, milletin emrindedir"
Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, “Bu illegal yapının ele geçiremediği son kale Fenerbahçe Spor Kulübü’dür. Fenerbahçe devletin yanında milletin emrindedir" dedi.
Fenerbahçe’nin Temmuz ayı olağan Yüksek Divan Kurulu toplantısı başladı. Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleşen arı-lacivertlilerin Temmuz ayı olağan Yüksek Divan Kurulu toplantısı Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu açıklamalarda bulundu.
15 Temmuz’da asker kıyafeti giymiş teröristler tarafından alçakça bir kalkınma yaşandığını vurgulayan Mosturoğlu,sözlerine şöyle devam etti:

“15 Temmuz bu terörist grubun vahşette ve alçaklıkta geldiği son noktadır. Ancak unutulmamalıdır ki planlı yapılmıştır. Bu süreç içerisinde kumpas operasyonları, bunların yandaş basın ayağı tarafından desteklenmesi de esasen terörün kendisidir. Milletin kurumları içeriden ele geçirilmiş, çok değer vatanseverler devlet erkinin dışına itilmiş, hürriyetlerinden mağdur edilerek esir edilmişlerdir. 15 Temmuz’da ise hainler milletimizin canına kastetmiş, milletin parasıyla alınan silahlar ile milletimiz ordusuyla vatandaşlarımızı katledip, aziz meclisimizi bombalamışlardır. Ancak milletimiz ilk andan itibaren destansı bir mücadeleye girişmiş ve hainler amaçlarına ulaşamadan kalkışma hareketi bertaraf edilmiştir. Milletimize şükranlarımızı sunuyor, şehit olanlara Allah’tan rahmet ve yaralılara da acil şifalar diliyoruz. Siyasi partilerimizde ayrıca teşekkür ediyoruz. Bir kez daha yüksek sesle söylüyoruz ki bu illegal yapının ele geçiremediği son kale Fenerbahçe Spor Kulübü’dür. Fenerbahçe devletin yanında milletin emrindedir. Bu terörist yapı, camiamızın 3 Temmuz 2011 tarihinden beri ölüm, kalım mücadelesi verdiği FETÖ paralel devlet yapılanmasıdır. Kulübümüz bu yapının en güçlü olduğunu dönemlerde bile bu yapıyla korkusuz mücadele etmiştir. O tarihlerde bu yapının yanında saf tutanların gerçek niyetleri ortaya çıkmıştır” şeklinde konuştu.
(İHA)

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2016, 16:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61