banner43

Eto’o belirsizliği sürüyor

Antalyaspor’da Samuel Eto’o belirsizliği sürüyor.Antalyaspor, 2016-2017 sezonu Spor Toto Süper Lig hazırlıklarının son etabını yapmak üzere Hollanda’ya gitti. Kırmızı-beyazlılar ilk etap kamp çalışmasını Isparta, 2. etabını Düzce...

Eto’o belirsizliği sürüyor
Antalyaspor’da Samuel Eto’o belirsizliği sürüyor.
Antalyaspor, 2016-2017 sezonu Spor Toto Süper Lig hazırlıklarının son etabını yapmak üzere Hollanda’ya gitti. Kırmızı-beyazlılar ilk etap kamp çalışmasını Isparta, 2. etabını Düzce Topuk Yaylası Tesisleri’nde gerçekleştirdi. Akdeniz temsilcisi Topuk Yaylası’nda 3 hazırlık maçı yaptı. Antalyaspor, yaptığı 3 hazırlık maçında 1 galibiyet ile 2 beraberlik aldı. Antalyaspor, ilk hazırlık maçını Suudi Arabistan ligi ekiplerinden Al Khaleej ile yaparken, Samuel Eto’o ve yeni transfer Emre Güral’ın golleriyle mücadeleden 2-1 üstünlükle ayrıldı. Kırmızı-beyazlılar bir sonraki hazırlık maçında ise Gürcistan ekibi Torpedo Kutaisi ile Deniz Kadah’ın attığı golle 1-1 berabere kaldı. Topuk Yaylası’ndaki son hazırlık maçında Antalyaspor PTT 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor ile Emre Güral ve Atabey Çiçek’in karşılıklı attığı gollerle 1-1 beraberlikle ayrıldı. Antalyaspor, Düzce Topuk Yaylası’ndaki hazırlıklarını tamamladıktan sonra yönetim tarafından oyunculara 2 günlük izin verildi. Kırmızı-beyazlılar son hazırlık kampı için bugün Hollanda’ya gitti. Akdeniz temsilcisi Hollanda’da 3 hazırlık maçı yapacak ve 14 Ağustos günü Antalya’ya dönecek.

EMRE GÜRAL VE DENİZ KADAH TAKIMA UYUM SAĞLADI
Antalyaspor’un bu sezon kadrosuna kattığı Çaykur Rizespor’dan Deniz Kadah ve Eskişehirspor’dan ayrıldıktan sonra bonservisi elinde olan Emre Güral hazırlık maçlarında ortaya koydukları performansla Teknik Direktör Jose Morais’in gözüne girmeyi başardı. Antrenmanlardaki hırsları ve çalışma azmiyle Teknik Direktör Morais’in beğenisini kazanan iki oyuncu takım arkadaşlarıyla olan yakınlıklarıyla takıma hemen uyum sağladılar. Deniz Kadah ve Emre Güral, Topuk Yaylası’nda oynanan 3 hazırlık maçında da görev aldı. Deniz Kadah, son oynanan Bandırmaspor maçında takımının tek golünü atan oyuncuydu. Emre Güral ise Suudi Arabistan temsilcisi Al Khaleej ile oynanan maçın 86. dakikasında attığı golle takımına galibiyeti getirirken, Gürcistan ekibi Torpedo Kutaisi ile oynanan maçta da beraberlik golünü attı. Genç oyuncu 3 maçta 2 gol atarak Teknik Direktör Morais’in yüzünü güldürdü.

ETO’O BELİRSİZLİĞİ SÜRÜYOR
Antalyaspor’da dünyaca ünlü golcü oyuncunun Beşiktaş’a transfer olacağı yönündeki belirsizlik ise sürüyor. Kırmızı-beyazlı yönetim kendilerine henüz bir transfer teklifinin gelmediğini ifade ediyor. Kamerunlu yıldız Samuel Eto’o da Düzce kampının tamamlanmasının ardından verilen izinde tatilini geçirmek için ailesiyle ülkesine gitti. Beşiktaş ile adı anılan yıldız futbolcunun Hollanda kampında yer alacağı belirtildi. Eto’o’nun Beşiktaş ile anlaştığı yönündeki söylemlerden rahatsızlık duyan Antalyaspor yönetimi ise herhangi bir kulüpten kendilerine resmi teklif yapılmadığını ve Kamerunlu golcünün kırmızı-beyazlı takımla sözleşmesinin 2 yıl daha devam ettiğini dile getirdiler.

TRANSFER ÇALIŞMALARI
Antalyaspor, kadrosundaki futbolcu sayısını azaltmak için satış listesine koyduğu isimlerin transfer çalışmalarına hız verdi. Akdeniz ekibinde geçen sezon sakatlığı nedeniyle bir tek maçta bile forma giyemeyen Oğuz Mataracı’ya Eskişehirspor’un talip olduğu öğrenildi. Eskişehirspor, genç oyuncuyu transfer etmek için çalışmalara başladı. Kırmızı-beyazlılarda genç oyuncu Gökhan Yılmaz’ın kiralık olarak Giresunspor’a gittiği ve Yavuz Özsevim’in ise Sancaktepe Belediyespor ile prensipte anlaştığı öğrenildi. Antalyaspor takımı 3 transfer daha yaparak yeni sezona girecek. Kırmızı-beyazlılar kanat, orta saha ve stoper mevkilerine birer futbolcu transfer etmeyi düşünüyor. Akdeniz temsilcisinde yönetim bu konuda çalışmalarını sürdürüyor.
(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61