banner43

Aziz Yıldırım’dan ayrılık sinyalleri

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Mayıs ayında başkanlık görevini bırakacağını yineledi. Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Ekim Ayı Olağan Toplantısı’nda açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz...

Aziz Yıldırım’dan ayrılık sinyalleri
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Mayıs ayında başkanlık görevini bırakacağını yineledi.
Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Ekim Ayı Olağan Toplantısı’nda açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, konuşmalarına başlamadan önce şike davası dönemindeki gazete manşetlerinden ve görüntülerden hazırlanmış bir videoyu katılımcılarla paylaştı. Ardından konuşmalarına devam eden Yıldırım, Mayıs ayında görevi bırakacağını tekrar dile getirdi.
Aziz Yıldırım, "Mayıs ayında kongrede konuşma yaparken, yeniden yargılama devam ettiği için sonuçlandığında bırakacağımı söylemiştim. Sözümün arkasındayım. Bunu yaparken de konuştuğunu yapıyor falan değil, ben artık ailesel, iş hayatında aldığım bir karardan dolayı söylüyorum. Söz olsun laf olsun diye söylemedim. Artık yeni insanların gelerek yeni şeyler yapmasını istiyorum. Ben şunu düşünüyordum; mahkeme karar verdikten sonra vermiş oluğum sözün gereğini yaparım diye düşünüyordum. Arkadaşlarımla da konuştum. Kasım’ın ikinci haftası kongre yapmayı onlara ilettim. Kongre yapacaktık fakat bazı gelişmeler oldu. Yargıtay tasdik edene kadar başkanlığa devam edeceğim. Mayıs ayına kadar olumlu veya olumsuz bu karar olacak" açıklamasını yaptı.
Başkan Yıldırım’ın toplantıdaki konuşmaları devam ediyor.
(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61