banner43

Aziz Yıldırım Fatih Terim’e küfretti mi ?

fenerbahçe Kulübü, Başkan Aziz Yıldırım’ın Fatih Terim’e küfür ettiği ve sonrasında Fatih Terim’in Aziz Yıldırım’ın üzerine yürümek istediği iddiasını yalanladı.Sarı lacivertli kulüpten yapılan yazılı açıklamada, ulusal...

Aziz Yıldırım Fatih Terim’e küfretti mi ?
fenerbahçe Kulübü, Başkan Aziz Yıldırım’ın Fatih Terim’e küfür ettiği ve sonrasında Fatih Terim’in Aziz Yıldırım’ın üzerine yürümek istediği iddiasını yalanladı.
Sarı lacivertli kulüpten yapılan yazılı açıklamada, ulusal bir televizyon kanalının spor programında, Fenerbahçe – Galatasaray karşılaşmasının ardından Başkan Aziz Yıldırım’ın, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’e küfür ettiği ve sonrasında Fatih Terim’in Aziz Yıldırım’ın üzerine yürümek istediği iddiasının yer aldığı belirtilerek, "Kulüp olarak, son 1 haftadır, spor basınındaki yalan habercilikle ilgili rahatsızlığımızı yoğun bir şekilde kamuoyuna sunuyor, kronik hale gelen meselenin çözümü için önerilerimizi en üst mercilerle paylaşıyoruz. Bu kronik meselenin çözümüne yönelik düşüncelerimiz bazı kesimlerden destek görürken, bataklığa dönen ortamdan beslenen ve bu olumsuz ortamın düzelmesi halinde varlık sebepleri ortadan kalkacak olan bazı kesimler ise bizleri eleştiriyor; hatta bunlardan bazıları daha da ileri giderek kendi çıkarlarını korumak amacıyla uygulamalarımızı despotluk olarak isimlendiriyorlar. Öncelikle ve önemle belirtmek isteriz ki söz konusu programda dillendirilen hususlar yalan dahi denemeyecek değersizliktedir. Şöyle ki, Türkiye Futbol Direktörü Sayın Fatih Terim, dün oynanan derbiyi stadımızdan takip etmemiştir. Yalan dahi diyemeyeceğimiz kurmaca haber ise TSYD tarafından derbi için akredite edilmiş, yani müsabakayı stadyumdan bizzat izleyen sözde basın mensubu tarafından üretilmiştir. Masa başında üretilen kurmaca bu haber, spor basının içler acısı halini gözler önüne sermesi açısından son derece iyi bir örnek olmuştur. Kendi çıkarları için spor basının içinde bulunduğu içler acısı durumu görmezden gelen, bu durumun düzeltilmesi için harcanan çabayı despotluk olarak gören ve kamuoyunu bu yönde yönlendiren kesimlerin bu iğrenç durumu izah edecek bir sözleri varsa bunu duymak başta bizleri mutlu edecektir. Yalan habercilikte gelinen son nokta olan bu tarz kurmaca haberlere itibar edilmemesini, bu bataklığın kurutulması için atılacak her adımı sonuna kadar destekleyeceğimizi, bu yönde mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğimizi kamuoyuna duyururuz" denildi.
(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61