banner43

Aslan Rize deplasmanında

Galatasaray, Devler Ligi’nde aldığı Benfica yenilgisinin ardından gözünü yeniden Süper Lig’e çevirdi. Aslan, ligin 11. haftasında yarın Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılı takım, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 4. maçında...

Aslan Rize deplasmanında
Galatasaray, Devler Ligi’nde aldığı Benfica yenilgisinin ardından gözünü yeniden Süper Lig’e çevirdi. Aslan, ligin 11. haftasında yarın Çaykur Rizespor ile karşılaşacak.
Sarı-kırmızılı takım, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 4. maçında deplasmanda karşılaştığı Portekiz ekibi Benfica’ya 2-1 mağlup olmasının ardından gözünü tekrar Süper Lig’e çevirdi. Ligin 11. haftasında yarın deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Galatasaray, rakibini mağlup ederek hem yeni bir galibiyet serisi başlatmak hem de ligdeki yenilmezlik serisini 9’a çıkarmak istiyor. Sarı-kırmızılılarda sakatlıkları bulunan Lionel Carole ve Hamit Altıntop dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

31. RANDEVU
İki ekip, yarın yapacakları karşılaşma ile birlikte 31. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 30 lig maçında Galatasaray, 22 kez sahadan galibiyet ile ayrılırken, 4 müsabaka ise Çaykur Rizespor’un üstünlüğü ile sonuçlandı. 4 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı. Bu karşılaşmalarda sarı-kırmızılı ekibin 71 golüne, Çaykur Rizespor 25 golle karşılık verdi.

DÜDÜK SERKAN ÇINAR’DA
Yarın Çaykur Didi Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak mücadeleyi hakem Serkan Çınar yönetecek. Çınar’ın yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Esat Sancaktar yapacak. Müsabakanın dördün hakemi ise Hakan Yemişken olacak.
(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61