banner43

Altın kız yeniden şampiyonluk için hazır

Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası’nda altın madalya kazanan 15 yaşındaki Ayşe Begüm Onbaşı ve takım arkadaşları Trabzon’da yapılacak Dünya Okul Sporları Olimpiyatları (Gymnasiade) hazırlıklarını tamamladı. Güney Kore’de düzenlenen...

Altın kız yeniden şampiyonluk için hazır
Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası’nda altın madalya kazanan 15 yaşındaki Ayşe Begüm Onbaşı ve takım arkadaşları Trabzon’da yapılacak Dünya Okul Sporları Olimpiyatları (Gymnasiade) hazırlıklarını tamamladı.
Güney Kore’de düzenlenen 14. Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası’nda, 15-17 yaş kategorisinde dünya şampiyonu olan ve takım arkadaşları Deniz Şahin ve Mehmet Ercoş’la Trio Milli Takımı’yla da dünya ikinciliği elde eden Ayşe Begüm Onbaşı, GYMNASİADE’de bundan önce olduğu gibi şampiyon olmak istiyor.
Dünya şampiyonluğunun ardından ara vermeden çalışmalarını sürdüren Ayşe Begüm Onbaş, Deniz Şahin ve Mehmet Ercoş, son antrenmanlarını Trabzon Hayri Gül Spor Salonu’nda yaptı. Antrenmanlardaki azim ve çalışkanlıklarıyla dikkat çeken üçlü, Dünya Okul Sporları Olimpiyatları’nda şampiyon olmayı hedefliyor.
Pazarcı babanın şampiyon kızı olarak son günlerde dikkatleri üzerine çeken 15 yaşındaki Dünya Şampiyonu Ayşe Begüm Onbaşı, 7 yıllık spor hayatında 35’i altın 65 madalya kazandı.

Onbaşı: "Ezip geçeceğiz"
Dünya Okul Sporları Olimpiyatları için takım olarak Trabzon’a geldiklerini aktaran ve son günlerde altın kız olarak adlandırılan 15 yaşındaki Onbaşı, “Trabzon’a hazır geldik. Onun dışında elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Tabi ki iddialıyız. Büyük bir şampiyonadan geldik. Arkadaşlarımla beraber ezip geçeceğimi düşünüyorum” dedi.
Onbaşı’nın takım arkadaşlarından Mehmet Ercoş ise 3 tane seri yapacaklarını ve yarışmaya hazır olduklarını belirterek iddialı olduklarını da kaydetti.
Son düzeltmeleri yaptıklarını anlatan Deniz Şahin de, ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarına inandığını söyledi.
Trabzon’da düzenlenen ve Dünyanın 3. büyük organizasyonu olan ISF GYMNASİADE 2016 Okul sporları Olimpiyatları yarın başlıyor. 18 Temmuz’a kadar devam edecek olan olimpiyatlara 40 ülkeden 2 bin 500 sporcu katılması bekleniyor.
(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61