banner43

Alex’ten Aziz Yıldırım itirafı

Fenerbahçe’nin eski yıldızlarından Alex de Souza, Brezilya basınına Aziz Yıldırım hakkında ilginç açıklamalarda bulundu. Brezilya basınına röportaj veren Alex de Souza, Fenerbahçe’de hiçbir zaman ödeme problemi yaşamadığını ancak...

Alex’ten Aziz Yıldırım itirafı
Fenerbahçe’nin eski yıldızlarından Alex de Souza, Brezilya basınına Aziz Yıldırım hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.
Brezilya basınına röportaj veren Alex de Souza, Fenerbahçe’de hiçbir zaman ödeme problemi yaşamadığını ancak prim konusunda Aziz Yıldırım’ın verdiği bazı sözleri tutmadığını itiraf etti.
Fenerbahçe’nin 2008 yılında Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı ve sonucunda çeyrek finale yükseldiği Sevilla eşleşmesinde başkan Aziz Yıldırım’ın takımla toplantı yaptığını, tur atlamaları halinde 1 milyon Dolar vereceğini söylediğini belirterek, "İlk yarı bitti, Sevilla öndeydi. Başkan soyunma odasına gelerek turu geçmemiz halinde 1 milyon değil, 1.5 milyon Dolar vereceğini söyledi. Tamam, bizim için fark eden bir şey yok. Maça çıktık. 3-2 yenildik ama penaltılarda turu geçtik. Türkiye’ye 1.5 milyon Dolar alacaklı olarak döndük. Takımın kaptanı olarak, parayı ne zaman alacağımızı sordum. Başkan da ’Chelsea maçından sonra’ dedi. Öyle olmamasını umuyordum çünkü o maçtan sonra elenmiş olabilirdik. Bu düşünceme karşılık Chelsea maçı için ayrı bir ödülün olacağını belirtti. Halbuki benim bahsettiğim para Sevilla maçı içindi. Chelsea karşısına başımız dik bir biçimde çıktık. İstanbul’da kazandık, Londra’da yenildik. Başkandan ücreti tahsil etmek istedim ama Sevilla eşleşmesinin ardından kazandığımız parayı, Chelsea maçını kaybettiğimiz için vermeyeceğini söyledi. En başta o primin Sevilla için olduğunu o söylemişti, ben değil. Chelsea için bahsedilenler ondan bağımsızdı" dedi.
Aradan 6 ay geçtikten sonra Aziz Yıldırım’ın Beşiktaş maçı öncesi kazanmaları halinde yine 1 milyon Dolar ödeyeceğini söylediğini belirten Alex, "Ben gülmeye başladım, sonra ağız dalaşına girdik. Yıldırım’a ’Zaten bize 1.5 milyon Dolar borcunuz var. Biz ödül için burada değiliz. Kazanmak için elimizden yapacağız’ dedim. Demagoji yaptığımı söyledi. Beşiktaş maçını kazanmamız halinde 2.5 milyon Dolar ödemesi gerekiyordu ama Aziz Yıldırım sadece Beşiktaş primi olan 1 milyon Dolar ödedi" dedi.
Gittiği her kulüpte sevilen biri olduğunu belirten Alex, Fenerbahçe’de de ilk 10’da olduğunu sözlerine ekledi.
(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61