banner43

Meclis’e ikiz kızlarıyla geldi

26. dönemde Gaziantep Milletvekili olarak görev yapacak olan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Meclis’te süren milletvekili kayıt işlemlerine 21 aylık olan ikiz kızları Azra Esma ile Sare Nur ve eşi Esra Şimşek’le birlikte geldi.26. Dönem Milletvekili...

Meclis’e ikiz kızlarıyla geldi
26. dönemde Gaziantep Milletvekili olarak görev yapacak olan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Meclis’te süren milletvekili kayıt işlemlerine 21 aylık olan ikiz kızları Azra Esma ile Sare Nur ve eşi Esra Şimşek’le birlikte geldi.
26. Dönem Milletvekili kayıt işlemleri Meclis’te sürüyor. 26. dönemde Gaziantep Milletvekili olarak görev yapacak olan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kayıt işlemlerine 21 aylık olan ikiz kızları Azra Esma ile Sare Nur ve eşi Esra Şimşek ile birlikte geldi. Şimşek’in ikiz kızları anneleriyle birlikte, ellerinde kırmızı ve beyaz güllerle babaları Maliye Bakanı Şimşek’in kayıt işlemlerinin bitmesini bekledi. Bu sırada ikiz kızlar, kameralara el sallayarak basın mensuplarına poz verdi. Kayıt işlemlerinin tamamlanmasının ardından ise Maliye Bakanı Şimşek ve eşi Esra Şimşek, ikiz kızlarını kucaklarına aldılar. Esra Şimşek, 3. çocukları olan Mehmet Emre’nin evde olduğunu ifade etti.
AK Parti’nin seçim vaatlerine ilişkin soruya Maliye Bakanı Şimşek, "Vaatleri öngördüğümüz en kısa süre içerisinde yerine getireceğiz. Daha önemlisi, vatandaşımıza ciddi kazanımlar sağlayacak reformları hayata geçirmektir. Reformları gerçekleştirebilirsek başarılı olacağız İnşallah" karşılığını verdi.
Basın mensuplarının çocuklarının isimlerini sorması üzerine ise Maliye Bakanı Şimşek ve eşi Esra Şimşek’in arasında çocukların kaç ay olduğu konusunda bir diyalog yaşandı. Esra Şimşek, çocukların isimleri ve kaç aylık olduklarına ilişkin basın mensuplarına bilgi verdi.
Maliye Bakanı Şimşek, kayıt işlemleri sırasında görevli olarak bulananlara, Gaziantep baklavası ikram etti. Şimşek ve eşi Esra Şimşek, ikiz çocuklarına baklavadan yedirdi.
(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61