banner43

Kurtulmuş: ’’Oyunu oyunlarımızla bozacağız’’

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, birilerinin Türkiye’nin eski günlerine dönmesini istediğini belirterek, "Bu oyunu güçlü tek başına istikrar, tek başına hükümet çıkararak inşallah bozacağız" dedi. Başbakan...

Kurtulmuş: ’’Oyunu oyunlarımızla bozacağız’’
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, birilerinin Türkiye’nin eski günlerine dönmesini istediğini belirterek, "Bu oyunu güçlü tek başına istikrar, tek başına hükümet çıkararak inşallah bozacağız" dedi.
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, seçim çalışmaları kapsamında Sağlık-Sen Ordu Şubesi tarafından düzenlenen yemeğe katıldı. Altınordu ilçesinde bir otelde düzenlenen yemeğe Kurtulmuş’un yanı sıra Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Sağlık-Sen Ordu Şube Başkanı Bilal İnanlı, Sağlık-Sen üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Programda konuşan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, birilerinin Türkiye’yi eski günlere döndürmek istediğini söyledi. Türkiye’yi eski günlere döndürmek isteyenleri ve oynanan oyunları oylarla bozacaklarını aktaran Kurtulmuş, 1 Kasım’ı Türkiye için bir bayram havasına dönüştürmek istediklerini belirtti.

"1 KASIM’I TÜRKİYE İÇİN BİR BAYRAM HAVASINA DÖNÜŞTÜRECEĞİZ"
Türkiye’yi bölmek isteyen ve geriye götürmek isteyenlere en iyi cevabın 1 Kasım’da verileceğini ifade eden Kurtulmuş, "Birileri Türkiye’nin eski dengesiz günlerine geri dönsün istiyor. Türkiye tekrar bir birleri ile uzlaşamayan siyasi partilerin bir birlerinin ayağına basarak, bir birlerini yok etme üzerine siyaset icra ettikleri bir ülke haline gelsin istiyor. Türkiye’de 1.5 yıllık, 18 aylık, 20 aylık, 6 aylık hükümetlerle 90’lar döneminde olduğu gibi Türkiye yeniden bir 10 yılını kaybetsin ki, önümüzdeki 10 yılı kaybederse zaten bizde Orta Doğu’nun dizaynını 10 yılda, 15 yılda bitiririz diye düşünüyor birileri. Bu oyunu oylarımızla bozacağız, bu oyunu güçlü tek başına istikrar, tek başına hükümet çıkararak inşallah bu oyunu bozacağız. Bunun için siz Sağlık-Sen mensubu arkadaşlarımızdan bu tabloyu bütün kardeşlerimize, bütün hemşehrilerimize çok ciddi bir şekilde anlatmanızı istiyorum. Bu akşamdan itibaren 4 günümüz kaldı. İnşallah bu süreyi çalışarak geçireceğiz ve 1 Kasım’ı Türkiye için şenlik, bir bahar ve bir bayram havasına dönüştüreceğiz" diye konuştu.
Düzenlenen program, Sağlık-Sen temsilcilerinin Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş’a plaket takdim etmesinin ardından sona erdi.
(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61