banner43

Başbakan Yıldırım: Sıra Yavuz Selim’de

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşların "Osmangazi Köprüsü’nden sonra sıra nerenin açılışında?" sorusuna, "Sıra şimdi Yavuz Selim’de. Ondan sonra ise Çanakkale 1915 Köprüsü gelecek" dedi. Başbakan Binali Yıldırım’ın Kocaeli...

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşların "Osmangazi Köprüsü’nden sonra sıra nerenin açılışında?" sorusuna, "Sıra şimdi Yavuz Selim’de. Ondan sonra ise Çanakkale 1915 Köprüsü gelecek" dedi.
Başbakan Binali Yıldırım’ın Kocaeli programları sırasında, Recep Bostan isimli bir vatandaş heyetin önünü keserek Başbakan’ı evine davet etti. Vatandaşın isteğini kırmayan Başbakan Yıldırım, beraberindeki Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile birlikte Recep Bostan’ın evine giderek bebeğini sevdi. Arife günü doğan minik Nuri Bostan’ı kucağına alarak başını okşayan Başbakan Yıldırım, ailesinden bebeğin sağlık durumu hakkında da bilgi aldı. Başbakan Yıldırım, bebeğe altın taktı.
Henüz 5 günlük minik bebeği ziyaret etmesinin ardından çiftin evinden çıkan Başbakan Yıldırım, Yuvacık Mahallesinde bulunan bir çay ocağında da vatandaşlarla bir araya geldi. Burada vatandaşlarla uzun süre sohbet eden Başbakan Binali Yıldırım, bayramını kutlamak için yanına gelen küçük çocuklara da elini öptürerek bayramlaştı.

"Sıra Yavuz Selim’de"
Vatandaşların "Osmangazi Köprüsü’nden sonra sıra nerenin açılışında?" sorusunu da cevaplayan Başbakan Yıldırım, "Sıra şimdi Yavuz Selim’de. Ondan sonra ise Çanakkale 1915 Köprüsü gelecek" dedi.
Çay ocağından ayrılan Başbakan Yıldırım, yanına gelen vatandaşlarla toplu özçekim yapmayı da ihmal etmedi. Başbakan Binali Yıldırım, daha sonra Kocaeli programına devam etmek üzere bölgeden ayrıldı.
(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61