banner43

Bakan’dan tapu müdürlerine FETÖ uyarısı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, FETÖ’ye ait yurt ve okullarda oluşabilecek kaçırmalara karşı, tapu müdürlerini uyardı.Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Kayseri’ye gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, AK Parti...

Bakan’dan tapu müdürlerine FETÖ uyarısı
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, FETÖ’ye ait yurt ve okullarda oluşabilecek kaçırmalara karşı, tapu müdürlerini uyardı.
Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Kayseri’ye gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyaret öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Özhaseki, "Bir cuma gecesi bu hainliği yaptılar, büyük bir bela atlattık ama pazartesi günü yine dükkanlar açıktı, resmi kurumlar açıktı, ekonomide bir kötülük olmadı. Ufak tefek dövizde dalgalanmalar duruldu. Yatırımlar devam ediyor. Bundan dolayı Allah’a şükürler olsun. Milletimize de teşekkür ederiz. Biz önümüzde ki günlerde yine programlarımızı devam ettireceğiz. Bu olağan üstü hali kendi içimizle konuşmakla, tartışmakla gündemimizi bunlarla yoğunlaştırmakla birlikte yapacağımız yatırımlar hususunda da çalışmaya dikkat edeceğiz. Bir taraftan bir daha 15 Temmuzların olmaması için ne lazımsa yapacağız. Bu darbe yapan yapıyı toprağa gömüp çıkmamak üzere mutlaka sonlandıracağız. Bir taraftan bunlarla uğraşırken günlük hayatın aksamasına izin vermeyeceğiz. Ekonominin canlanması için ne gerekiyorsa yapacağız" ifadelerini kullandı.

"Tapu müdürlüklerine uyarı"
İllerde bulunan tapu müdürlüklerine uyarılarda bulunan Bakan Özhaseki, FETÖ’ye ait olan yurt ve okullarda oluşabilecek kaçırmalara karşı, tapu müdürlerinin işlemleri gerçekleştirmemeleri gerektiğini dile getirdi. Özhaseki, sözlerini şöyle sürdürdü:
"El konmalar dışında bir tedbirler var. Ola ki resmiyette gözden kaçan, aksayan bir takım yerler olabilir. Bütün bunlar noktasına şehirlerde ki tapu müdürlükleri dikkatli olsunlar. Bu gözden kaçan ve kaçılacak mallar hususunda işlem yapacakları zaman mani olsunlar istedik. ‘Elimizde yazı yok, hukuki olmaz’ gibi bahanelerle benim karşıma gelmesinler. Herkes herkesi bilir. Kayseri’de bu yapıya kimlerin mensup olduğunu bilen yok mu? Herkes biliyor. Ola ki bu yapının içerisinde okulun veya yurdun birini kaçırıyorlar. Tapu müdürlüğüne geldiği zaman evet o tapu müdürü iş yapmayacak. Bekletecek ve durduracak. ‘Yazı da bu yok, listede bu yok’ gibi mazerete kabul etmeyiz. Bunu söylediğimiz için de doğru işler yapılıyor."
(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61