banner43

AK Parti’yi eleştirdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AK Parti’yi eleştirerek, “13 yılda memleketi bu hale getirdiler. Hepimiz ne olduğunu çok iyi biliyoruz, vatandaş borç batağında” dedi. Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesindeki ziyaretlerinin ardından...

AK Parti’yi eleştirdi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AK Parti’yi eleştirerek, “13 yılda memleketi bu hale getirdiler. Hepimiz ne olduğunu çok iyi biliyoruz, vatandaş borç batağında” dedi.
Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesindeki ziyaretlerinin ardından Andırın’a geçen Kılıçdaroğlu, burada partililere seslendi. Seçim vaadlerini sıralayan Kılıçdaroğlu, Meclis’teki diğer partileri de eleştirerek, “13 yılda memleketi bu hale getirdiler. Hepimiz ne olduğunu çok iyi biliyoruz, vatandaş borç batağında. Bir başka partimiz var, sağ olsun o da her şeye hayır diyor. Yav kardeşim her şeye niye hayır diyorsun. Her şeye hayır diyorsan niye siyasete giriyorsun, girme o zaman. Bir başka parti var, onun da ne yaptığı belli değil, denklem dışı” diye konuştu.
Kılıçdaroğlu, AK Parti’nin politikalarını eleştirmeye devam ederek, “Onlar asgari ücretin bile kaç lira olduğunu benden öğrendiler. Ama ben bu ülkeye huzuru, bu ülkeye refahı getirmek istiyorum” dedi.
AK Partililerin CHP iktidara gelirse faizlerin yükseleceğini, işsizliğin artacağını söylendiğini belirten Kılıçdaroğlu, “CHP iktidara gelirse faizler yükselir, CHP iktidara gelirse işsizlik artar. E Allah’a şükür Allah büyüktür ya hepsi bunların iktidarında oldu. Faizde arttı, dolarda arttı. Hep suçu bize atıyorlardı. Bize ne suç atıyorsun? Ülkeyi sen zaten yönetemiyorsun” ifadelerini kullandı.
(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61