banner43

İbrahim Tatlıses evleniyor mu ?

Asistanı Damla Buket Çakıcı ile nikah masasına oturacağı iddia edilen ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, konuya ilişkin bir açıklama yaptı.Sahnelere geri dönebilmek için oğlu İdo Tatlıses’in kurduğu müzik stüdyosunda çalışmalara...

İbrahim Tatlıses evleniyor mu ?
Asistanı Damla Buket Çakıcı ile nikah masasına oturacağı iddia edilen ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, konuya ilişkin bir açıklama yaptı.
Sahnelere geri dönebilmek için oğlu İdo Tatlıses’in kurduğu müzik stüdyosunda çalışmalara tekrar başlayacak olan İbrahim Tatlıses ile ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Tatlıses’in, bir süre önce tekrar birlikte çalışmaya başladıklarını bir basın toplantısıyla açıkladığı Asistanı Damla Buket Çakıcı ile evleneceği iddia edildi. Ünlü sanatçı, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, basında çıkan bu tür haberlerden rahatsızlık duyduğunu belirtti. İşte İmparator’un o paylaşımı:
"Sevgili basın mensubu ve gazeteci arkadaşlarım, dostlarım; Millet olarak yaşadığımız bu hassas günlerimizde, özel hayatımla ilgili yapılan haberlerden rahatsızlık duymaktayım. Bu haberlerin ne yeri ne de zamanı olduğunu düşünmüyorum. Bu konuda hepinizden hassasiyet bekliyor, saygılarımı sunuyorum. Yalnız sizler sanırım beni yine yanlış anladınız. Damla Buket Çakıcı hanımla bi rbuçuk aydır Bodrum’da aşk yaşıyorlar haberi üzerine attım çünkü biz Damla hanımla sizlerin huzurunda basın açıklaması yaptık. Ben İzmir’e döndüm hanfendi de İstanbul’da kaldı. Nasıl oldu da iki arada bir derede Bodrum’da buluştuk anlamış değilim... Sizleri seviyorum!!!
İbrahim Tatlıses, bu arada tüm Müslüman aleminin cuması da mübarek olsun...!!!"
(İHA)

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2016, 17:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61