banner43

Deniz Seki’den ’15 Temmuz’ mektubu

Cezaevinde bulunan Deniz Seki, darbe girişimine lanet okudu. Ünlü şarkıcı, yazdığı mektupta “O gece milletimizin demokrasiye olan inancı hepimizi hüngür hüngür ağlattı. Tüm milletimize büyük geçmiş olsun” ifadelerini kullandı. ’Uyuşturucu...

Deniz Seki’den ’15 Temmuz’ mektubu
Cezaevinde bulunan Deniz Seki, darbe girişimine lanet okudu. Ünlü şarkıcı, yazdığı mektupta “O gece milletimizin demokrasiye olan inancı hepimizi hüngür hüngür ağlattı. Tüm milletimize büyük geçmiş olsun” ifadelerini kullandı.
’Uyuşturucu ticareti yapmak’ suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan Deniz Seki, cezaevinden başarısız sonuçlanan darbe girişimine lanet okudu. Şarkıcı mektubunda “Ellerimizde daha önce odalarımızda gazetelerden kestiğimiz bayraklarımızla koğuşumuzun içinde biz de darbeye karşı omuz omuzaydık. Tüm milletimize büyük geçmiş olsun. Hep beraber omuz omuza bugünleri de elbet atlatacağız” ifadelerini kullandı.

"SELA SESLERİYLE GÖZYAŞLARIMIZ SEL OLDU"
Deniz Seki’nin mektubu şu şekilde:
“O gece milletimizin demokrasiye olan inancı hepimizi hüngür hüngür ağlattı. Ellerimizde daha önce odalarımızda gazetelerden kestiğimiz bayraklarımızla koğuşumuzun içinde biz de darbeye karşı omuz omuzaydık.Hepimiz çok çaresiz ve bu daracık alanda son derece endişeliydik. Ailelerimizde ulaşamamak bizi perişan etti fakat zaten bu imkansızdı, çünkü biz mahkumduk. Televizyon yayınlarımız gitti, elektriklerimiz kesildi. Dışarıdaki gürültü ambulans sesleri, F16’ların üzerimizden bomba tesiriyle geçişi ve çığlıklarımız korkunçtu. Ağıt etkisi yapan sela sesleriyle gözyaşlarımız sel oldu.

BU MİLLETİN BİR MENSUBU OLMAKTAN O GECE BİR KEZ DAHA GURUR DUYDUK
Ama küçücük bir radyo o an bir umut oldu hepimize. Çünkü parmaklıkların arasından antenini dikdörtgen gökyüzüne çevirip radyo yayınıyla halkın kenetlendiğini duymak demokrasimize ve seçtiklerine sahip çıkıldığını bilmek, insan olduğumuzu unutmadan din, din, ırk ve siyaset gözetmeksizin omuz omuza olabildiğimize şahit olmak üzüntümüzü bir an hafifletti.
Bir askerin, korumakla yükümlü olduğu insanına ateş açması şuursuzluğunu esefle kınıyor bu hainlere tam yürek olduğumuzun ispatıyla yaşasın demokrasi diyoruz. Cesur yürekli şehitlerimize Allah’tan rahmet kıymetli ailelerine büyük sabırlar diliyorum. Bu milletin bir mensubu olmaktan o gece bir kez daha gurur duyduk. Tüm milletimize büyük geçmiş olsun. Hep beraber omuz omuza bugünleri de elbet atlatacağız. Bu uğurda emek veren herkese sonsuz teşekkürler.
Selam ve saygılarımla”.
(İHA)

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2016, 13:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61