banner43

Günün Özeti

Günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik;

Günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik;


İzmir merkezli 40 il ve KKTC’de FETÖ operasyonu: 214 gözaltı kararı
İzmir merkezli 40 il ve KKTC’de FETÖ’nün askeri yapılanmasına yönelik operasyon başlatıldı. Aralarında Şehit Astsubay Ömer Halisdemir tarafından öldürülen darbeci general Semih Terzi’nin oğlu eski askeri okul öğrencisi F.T’nin de olduğu toplamda 214 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

....

İstanbul’da uyuşturucu tacirlerine yönelik eş zamanlı operasyon
İstanbul’da uyuşturucu tacirlerine yönelik eş zamanlı operasyon başlatıldı. Operasyon kapsamında çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.
......


6 kişinin yaralandığı kazanın yeni görüntüleri ortaya çıktı
Karabük’te iki otomobilin çarpışması sonucu 6 kişinin yaralandığı kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.
.........


İstanbul’da torbacılar arasında film sahnelerini aratmayan çatışma kamerada
Beyoğlu’nda torbacı oldukları iddia edilen iki grup arasında henüz bilinmeyen bir sebeple silahlı çatışma çıktı. Çatışma sırasında parkta bulunan iki yabancı uyruklu şahıs bıçakla hafif şekilde yaralandı. Film sahnelerini aratmayan çatışma anı ise kameraya yansıdı.

....
Pendik’te tekmeli yumruklu yol verme kavgası kamerada
Pendik’te trafikte çıkan yol yerme tartışması kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada tekmeler ve yumruklar havada uçuştu. Kavga anı vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi.
.....

Avcılar’da karısını döven esnafa, diğer esnaflardan dayak
Avcılar’da bir pasaj içerisinde eşinde şiddet uyguladığı iddia edilen esnafla diğer esnaflar tepki gösterdi. Yaşanan tekme tokat kavga kameralara yansıdı.
....

Otobüste "fazla yolcu aldın ilerle" kavgası
Esenyurt’ta otobüse fazla yolcu aldığı iddia edilen şoför ve yolcu arasında çıkan kavga, şoförün yaralanmasıyla sona erdi.
....

TURKOVAC’tan güzel haber; aşılanan 36 kişide yan etki görülmedi
Kayseri Şehir Hastanesi’nde yerli korona virüs aşısı TURKOVAC’ın uygulandığı 36 kişi de herhangi bir yan etki görülmedi.

(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61