banner43

Günün özeti

Bozdoğan en kritik testi başarıyla geçti, hedefi “doğrudan vuruş” ile imha etti

Bozdoğan en kritik testi başarıyla geçti, hedefi “doğrudan vuruş” ile imha etti

TÜBİTAK SAGE’nin genç mühendis ve teknisyen ekibi tarafından geliştirilen Türkiye’nin ilk görüş içi havadan havaya füzesi Bozdoğan, uçaktan ilk atışını başarıyla gerçekleştirdi.

.....

MPT-76-MH güvenlik güçlerinin hizmetine sunuluyor

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE) tarafından tasarlanan yüksek atış kabiliyeti, benzerlerine göre hafif ve etkili bir silah olma özelliğine sahip olan Milli Piyade Tüfeği MPT-76-MH, güvenlik güçlerinin hizmetine sunuluyor.

....

İzmir’de DEAŞ operasyonu: 3 kişi yakalandı

İzmir’de, DEAŞ Silahlı Terör Örgütünün kontrolündeki çatışma bölgeleri ile irtibatlı olan şüphelilere yönelik düzenlenen baskınlarda 3 kişi yakalandı.

.....

“Nisan ve mayıs aylarında yiyecek ve içecek sektöründeki çalışanlarımıza destek sağlayacağız”

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, nisan ve mayıs aylarında yiyecek ve içecek sektöründe çalışanlara destek sağlayacaklarını açıkladı.

....

Adana’da yük treni raydan çıktı

Adana’da yük treninin raydan çıkması üzerine iki makinist yaralandı.

....

Telefona bakarken kaza yaptı işine son verildi

Manisa’nın toplu taşımadaki tek kadın şoförü Fatma Güngör’ün iş akdinin sona ermesine neden olan kazanın görüntüleri ortaya çıktı.

.....

Husumetli gruplar ortalığı savaş alanına çevirdi: Sopalar, parke taşları havada uçuştu

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde yol ortasında karşılaşan husumetli iki grup arasında çıkan kavgada ortalık savaş alanına döndü. Sopaların, parke taşlarının havada uçtuğu kavga güvenlik ve cep telefonu kameralarına saniye saniye yansıdı.

....

İstanbul’da ilginç kaza kamerada

Çağlayan’da annesini hastaneye götürmek üzere bindiği otomobiliyle geri manevra yapan kadın sürücü yokuştaki merdivenleri hesaba katmayınca defalarca takla atarak durabildi. İlginç kaza kameralara yansırken, sürücü kullanılamaz hale gelen otomobilden burnu bile kanamadan kurtuldu.

.....

Kalp krizi geçiren gence özel güvenlikten kritik müdahale kamerada

Samsun’da tramvay durağında beklerken kalp krizi geçiren kişi özel güvenlik görevlisinin yaptığı kritik müdahale ile kurtuldu.

.....

Köpeğe çarpıp olay yerinden kaçan sürücü polislerden kaçamadı

Osmaniye’de yolun karşısına geçmeye çalışan köpeğe çarpıp kaza yerinden kaçan sürücü polislerden kaçamadı. Kamera kayıtlarından tespit edilen sürücüye bin 33 lira idari para cezası uygulandı.

.....

Bağdat Caddesinde bunalıma giren genç kadın sürücülere zor anlar yaşattı

....

Minibüs şoförü, kaza yaptığı kamyonetin sürücüsüne saldırdı

Esenyurt’ta bir yolcu minibüsü ile kamyonetin çarpıştığı kaza sonrası minibüs şoförü ve arkadaşı, kamyonet sürücüsüne ‘ne acelen var?’ diyerek tekme tokat daldı.

....

Mısır’da yolcu otobüsü devrildi: En az 20 ölü

Mısır’ın başkenti Kahire’den yola çıkan bir yolcu otobüsünün, bir kamyonu geçmeye çalışırken kontrolden çıkarak devrilmesi sonucu en az 20 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

.....

-İHA-

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61