banner43

Günün özeti

Günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik;

Günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik;

Aşılanan vatandaş sayısı 1 buçuk milyonu geçti

Türkiye genelinde aşılanan vatandaş sayısı 1 buçuk milyonu geçti. Covid-19 ile mücadele kapsamında Çin’den getirilen CoronaVac aşıları, belirlenen aşılama takvimine göre uygulanmaya devam ederken sıra 80 yaş üzeri vatandaşlara geldi.

.......

İtalya bir kez daha hükümet krizi yaşıyor

Çok partili koalisyonlarla yönetilen İtalya, bir kez daha hükümet krizi yaşıyor. Başbakan Conte liderliğindeki 5 Yıldız hareketi, Demokratik Parti, Özgürler ve Eşitler ile İtalya Viva’nın oluşturduğu 66. Koalisyon hükümetinde, Viva’nın 13 Ocak’ta koalisyondan çekildiğini açıklaması, son hükümet krizinin fitilini ateşleyen unsur oldu.

....

Hortum ortalığı savaş alanına çevirdi: Araba ile kameriyeyi bile uçurdu

Bursa’da oluşan hortum bir araba ile bir kameriyeyi uçurdu. Muğla’da ise hortum, ormanı savaş alanına çevirdi. Antalya’da denizde oluşan hortum ise cep telefonu kameralarına yansıdı.

....

Şanlıurfa’da dehşete düşüren anlar kamerada

Şanlıurfa’da aralarında alacak meselesi nedeniyle husumet bulunan akraba iki aile arasında tüfek, bıçak, taş ve sopaların kullanıldığı kavga kameraya yansıdı. 2 kişinin yaralandığı dehşet anları cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

...........

Beyoğlu’nda motosikletlinin metrelerce sürüklendiği kaza kamerada

Beyoğlu’nda cadde üzerinde seyir halinde olan motosikletli sürücüsü, otomobilin sokağa dönüş yapması sonucu kontrolünü kaybederek yere savruldu. Kaza anı kameralara yansırken, metrelerce sürüklenen motosikletli park halindeki araca çarparak durabildi.

....

Kendisine saldıran köpeği yumruklayarak kurtuldu

Bitlis’in Ahlat ilçesinde cadde üzerinde yürüyen vatandaş, kendisine saldıran köpeği yumruklayarak kurtuldu.

.....

Riva önlerinde sürüklenen gemi ile ilgili valilikten açıklama

Riva önlerinde sürüklenen gemi ile ilgili valilik açıklama yaptı.

.....

Yurttan kar manzaraları

Balıkesir’de yağan kar, sürücülere zor anlar yaşattı. Muş ve Kırıkkale’de köy yolları kapandı. Karın tadını ise bitlis ve ağrılılar kayak yaparak çıkardı. İşte yurttan kış manzaraları.

(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61