banner43

Şehit polisin babaevine ateş düştü

Diyarbakır’da IŞİD terör örgütü militanlarıyla girilen çatışmada şehit olan özel harekat polisi Sadık Özkan’ın Adana’nın Tufanbeyli ilçesindeki baba ocağına ateş düştü. Tufanbeyli ilçesi Ortaköy Mahallesi’nde oturan 2’si...

Şehit polisin babaevine ateş düştü
Diyarbakır’da IŞİD terör örgütü militanlarıyla girilen çatışmada şehit olan özel harekat polisi Sadık Özkan’ın Adana’nın Tufanbeyli ilçesindeki baba ocağına ateş düştü.
Tufanbeyli ilçesi Ortaköy Mahallesi’nde oturan 2’si erkek 4 çocuklu Özkan ailesine acı haberi Tufanbeyli Kaymakamı Adem Başoğlu ve beraberindeki heyet verdi. Mahallenin eski muhtarı olan çiftçi Hacı Bayram Özkan ile anne Kadriye Özkan, 25 yaşındaki oğulları Sadık’ın şehit olduğu haberiyle yıkıldı. Sadık Özkan’ın şehit olduğunu duyan komşuları ve yakınları da eve akın etti. Eve Türk bayrakları asılırken, fenalık geçiren şehidin yakınlarına sağlık ekipleri müdahale etti. Baba Hacı Bayram Özkan metanetini korurken, anne Kadiriye Özkan ağıtlar yaktı.
Sadık Özkan’ın 3 yıllık polis memuru olduğu, babası ve annesi ile en son dün telefonla görüştüğü ve “İyiyim, merak etmeyin” dediği öğrenildi.
(İH)A

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61