banner43

O sevimli kız konuştu

Sosyal medyada asker olan babasıyla birlikte göreve birlikte gitmek isteyen ve öğüt veren minik kız, milyonların gönlünde taht kurdu. Malatya’da yaşayan 4 yaşındaki asker kızı Bulem’in görüntüleri sosyal medyada milyonlara ulaştı.Malatya’da...

Sosyal medyada asker olan babasıyla birlikte göreve birlikte gitmek isteyen ve öğüt veren minik kız, milyonların gönlünde taht kurdu. Malatya’da yaşayan 4 yaşındaki asker kızı Bulem’in görüntüleri sosyal medyada milyonlara ulaştı.
Malatya’da görev yapan asker babası İsmail Kılıç’ı evden işe uğurladığı sırada babası ile gitmek isteyen ve öğüt veren Bulem Kılıç, her gün babasını benzer öğütlerle göreve uğurluyor. Son dönemlerde artan terör olayları nedeniyle artan şehit haberleri kuşkusuz en çok güvenlik güçlerinin ailelerini endişelendiriyor. Bir asker kızı olan minik Bulem de, babasını her gün göreve uğurlarken kendisi de gitmek istiyor. Bulem bunun nedenini ise “Babacığım seni korumam gerekiyor” diyerek ifade ediyor. Annesi Aynur Kılıç tarafından cep telefonu ile kayda alınan Bulem’in görüntüleri, sosyal medyaya yüklendikten sonra kısa sürede milyonlara ulaştı. Herkesin izleyip ve duygulandığı görüntülerin kahramanı olan Bulem Kılıç, babasına olan sevgisini dile getirdi.
Babasını çok sevdiğini belirten Bulem, babasının başına bir iş gelir diye korktuğunu söyledi. Büyüyünce ne olmak istersin sorusuna ‘Kadın’ diye cevap veren Bulem, meslek olarak ise öğretmen olacağını ifade etti.
Minik Bulem’in her gün öğütler vererek gönderdiği baba İsmail Kılıç, görüntüleri kendi sosyal paylaşım sitesinde paylaştıktan sonra biranda herkesin ilgisi ile karşılaştığını ifade ederek, “Normal zamanlarda evin içinde yaşadığımız şeylerdi bunlar. Paylaştığımız videodan daha fazlasını her gün evde yaşıyoruz” diye konuştu. Kızının televizyondan izlediği haberlerden etkilenerek kendisine böyle davrandığını belirten baba Kılıç, “Televizyonlarda terör olaylarını görünce, beni de üniformalı gördüğü zaman ‘Baba sen gitme başına bir iş gelmesin. Kötü adamlar sana bir şey yapmasınlar’ diyerek tembihlerde bulunuyor” şeklinde konuştu.
Anne Aynur Kılıç ise paylaştıkları görüntünün kısa sürede bu kadar izleneceğini düşünmediklerini belirterek, “Babası gidince üzülüyor, peşinden gitmek istiyor. Tedirgin oluyor zaten bu terör haberlerini gördükten sonra tepkisi arttı. Ama şuan mümkün olduğunca televizyon seyrettirmemeye çalışıyoruz” diye konuştu.
Kısa sürede sosyal medyada fenomen olan görüntü de minik Bulem babasına, “Çocukların da gelmesi gerek. Senin başına bir iş açılır diye ben de gelmek istiyorum. Babacığım seni korumam gerekiyor. Sana bir şey olmasın. Başına bir iş açılmasın. Hayatını kurtarayım diye yanında geleyim diyorum. Ama babacığım vururlar seni. Ben yanında olayım araba çarpar sana. Zarar gelmesin sana, senin gözün kör olmasın, bir yerine zarar gelmesin. Başını bir belaya sokma tamam mı, yoksa kızım nerede dersin“ diyor.
Bunun üzerine asker olan baba da kötü adamları yenebileceğini, yanında silahı olduğunu ve başına bir iş açmayacağı sözünü vererek güçlükle kızını ikna ediyor.
(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61