banner43

Mardin şehitleri için tören

Mardin merkez Artuklu ilçesine bağlı Cevizli Köyü Jandarma Karakoluna teröristlerce bomba yüklü kamyonla düzenlenen saldırıda ve ardından yaşanan çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Adem Algın ve jandarma er Orkun Alp Arslan’ın...

Mardin şehitleri için tören
Mardin merkez Artuklu ilçesine bağlı Cevizli Köyü Jandarma Karakoluna teröristlerce bomba yüklü kamyonla düzenlenen saldırıda ve ardından yaşanan çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Adem Algın ve jandarma er Orkun Alp Arslan’ın cenazeleri törenle memleketlerine uğurlandı.
Selen Kışlası’nda düzenlenen törende şehitlerin Türk bayrağına sarılı cenazeleri katafalka konularak öz geçmişleri okundu ve dua edildi. Törene Vali Mustafa Yaman, 7. Kolordu Komutanı İbrahim Yılmaz, Mardin Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, İl Jandarma Alay Komutanı Vekili Jandarma Albay Ahmet Turan Yalçıner ile bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin şehitlerin silah arkadaşları katıldı.
Kızıltepe İlçe Müftüsü Masum Taşçı’nın okuduğu duanın ardından, Jandarma Astsubay Çavuş Adem Algın’ın cenazesi memleketi Adana’ya, jandarma er 22 yaşındaki Orkun Alp Arslan’ın cenazesi ise memleketi Aydın uğurlandı.
(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61