banner43

Köprüde "barışla cumhuriyet" konvoyu

İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği (İKOD), Cumhuriyetin kuruluşunun 92’nci yıl dönümü nedeniyle Boğaziçi Köprüsü’nde ‘Her Yerde Cumhuriyet, Her Yerde Barış’ konvoyu oluşturdu. Türk bayraklarıyla donatılan klasik otomobillerin...

Köprüde "barışla cumhuriyet" konvoyu
İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği (İKOD), Cumhuriyetin kuruluşunun 92’nci yıl dönümü nedeniyle Boğaziçi Köprüsü’nde ‘Her Yerde Cumhuriyet, Her Yerde Barış’ konvoyu oluşturdu. Türk bayraklarıyla donatılan klasik otomobillerin boğazdan geçişi renkli görüntülere sahne oldu.
İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği (İKOD), Cumhuriyetin kuruluşunun 92’nci yıl dönümü nedeniyle Boğaziçi Köprüsü’nde ‘Her Yerde Cumhuriyet, Her Yerde Barış’ konvoyu oluşturdu. 200’’ün üzerinde klasik otomobil, Boğaziçi Köprüsü’nden geçerek, Cumhuriyet’in 92. yılına “Her yerde Cumhuriyet, Her yerde Barış” temasıyla vurgu yaptı. Türk bayraklarıyla donatılan birbirinden farklı modellerdeki klasik otomobillerin Boğaziçi Köprüsü’nden geçişi renkli görüntülere sahne oldu.
Konvoya katılan dernek üyesi, her yıl kutlamalara katıldığını belirterek, “Her yıl katılım çok fazla artıyor. Son derece güzel bir geçiş töreni olacak” dedi.
Çevrede toplanan vatandaşlar ise korteje yoğun ilgi gösterdi.
(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61