banner43

İBB’den ’hasta bezi’ açıklaması

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, ücretsiz hasta bezlerinin bir markette raflara konulmasıyla ilgili açıklama yaptı.İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul Büyükşehir Belediyesi Engelliler Müdürlüğü (İSEM) tarafından ücretsiz...

İBB’den ’hasta bezi’ açıklaması
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, ücretsiz hasta bezlerinin bir markette raflara konulmasıyla ilgili açıklama yaptı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul Büyükşehir Belediyesi Engelliler Müdürlüğü (İSEM) tarafından ücretsiz dağıtılan hasta bezlerinin Maltepe’de bir markette satılmasıyla ilgili çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı. İBB tarafından yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
“Çeşitli yayın organlarında yer alan haberler aracılığıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi Engelliler Müdürlüğü tarafından (İSEM) ücretsiz dağıtılan hasta bezlerinin, bir marketler zincirinin Maltepe’deki şubesinde yanlışlıkla satış rafına konulduğunu öğrendik. Söz konusu ürün paketleri, 2013 yılında firmamız tarafından İBB adına üretilmiştir. Üretim sonrası stokta kalan boş ambalaj paketleri ise, bir yanlışlık sonucu tekrar üretim sürecine dahil edilerek dağıtıma girmiş ve ürünler de marketler zincirinin Maltepe şubesine ulaşmıştır. Ambalajın üzerindeki İBB’ye ilişkin etiket, market yetkilileri tarafından fark edilmeyerek raflara yerleştirilmiştir. Üretim ve dağıtım süreçlerimizde oluşan hata sonucu yaşanan sıkıntıdan dolayı özürlerimizi iletir ve ilgili ürünlerin ulaştırıldığı marketlerden geri çekilmeye başlandığını bilgilerinize sunarız.”
(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61