banner43

Günün özeti

İzmir merkezli terör operasyonunda 5 kişi tutuklandı

İzmir merkezli terör operasyonunda 5 kişi tutuklandı

İzmir merkezli 12 ilde düzenlenen terör operasyonunda gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen 47 kişiden 5’i tutuklanırken 42 şüpheli hakkında adli kontrol kararı verildi.

….

Kurallara uymayan 24 bin kişiye ceza kesildi

56 saatlik sokak kısıtlaması bu sabah 5’te sona erdi. Kısıtlama biter bitmez özellikle büyük şehirlerde hareketlilik başladı. İşe gitmek zorunda olanlar yollara çıktı.

…..

İstanbul’da trafik durma noktasına geldi

İstanbul’da sabah etkili olan kar yağışı sonrası trafik adeta durma noktasına geldi. Yüzde 82 seviyesine kadar çıkan yoğunluk havadan drone kamerası ile kaydedildi.

…..

Gıdadan virüs bulaşır mı?

Çin’in Tianjin kentinde bir firmaya ait dondurmada Covid-19 tespit edilmesinin ardından, dondurulmuş gıda ürünlerinden virüsün bulaşıp bulaşmadığı tartışmaları yeniden alevlendi.

….

Batan geminin kaybolan 5 mürettebatı arama çalışmaları karadan sürüyor

Bartın’ın İnkumu açıklarında dün fırtınadan dolayı batan Palau uyruklu ‘Arvin’ isimli kuru yük gemisinin, kaybolan 5 mürettebatı için arama kurtarma çalışmaları hava muhalefeti nedeniyle karadan sürüyor.

…..

Azerbaycan askerleri “Kış Tatbikatı” için Kars’ta

Milli Savunma Bakanlığı, Azerbaycan Ordusu askerlerinin “Kış-2021 Türkiye-Azerbaycan Birleşik Müşterek Tabur Görev Kuvveti Tatbikatı” kapsamında Kars’a geldiğini açıkladı.

-İHA-

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61