banner43

DEAŞ’a operasyon: 8 terörist öldürüldü

Suriye’nin kuzeyinden Türkiye’ye atış hazırlığında olan terör örgütü DEAŞ’a ait hedefler TSK tarafından karadan, Koalisyon uçaklarınca ise havadan vuruldu. Yapılan atışlar sonucu 8 terörist etkisiz hale getirildi. Türk Silahlı Kuvvetlerinden...

DEAŞ’a operasyon: 8 terörist öldürüldü
Suriye’nin kuzeyinden Türkiye’ye atış hazırlığında olan terör örgütü DEAŞ’a ait hedefler TSK tarafından karadan, Koalisyon uçaklarınca ise havadan vuruldu. Yapılan atışlar sonucu 8 terörist etkisiz hale getirildi.
Türk Silahlı Kuvvetlerinden (TSK) yapılan açıklamada şöyle denildi:
"09 Temmuz 2016 tarihinde Suriye kuzeyinde Baragitah, Tel Ahmar ve Şabaniye bölgelerinde Türkiye’ye yönelik atış yapma hazırlığında olduğu tespit edilen 10 DEAŞ terör örgütü hedefine (Silah mevziileri, Katyuşa ve havan silahları) TSK tarafından Suriye sınırında konuşlu bulunan Fırtına obüsleri ile yapılan atışlar ve Koalisyon uçakları tarafından DABIK bölgesine gerçekleştirilen bir hava harekatı sonucunda belirlenen hedefler imha edilmiş, yapılan atışlarda ilk belirlemelere göre 8 DEAŞ terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilmiş ve karargah olarak kullandıkları bir bina imha edilmiştir."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61