banner43

Darbecilerin aracında 54 isimli liste çıktı

FETÖ/PDY mensuplarınca gerçekleştirilen darbe girişiminde tanklar tarafından ezilen araçlar, Ankara Emniyetinin otoparkına çekildi. Darbeci askerler tarafından kullanılan bir araçta ise 54 ismin yer aldığı bir liste çıktı.Başkent’te FETÖ/PDY...

Darbecilerin aracında 54 isimli liste çıktı
FETÖ/PDY mensuplarınca gerçekleştirilen darbe girişiminde tanklar tarafından ezilen araçlar, Ankara Emniyetinin otoparkına çekildi. Darbeci askerler tarafından kullanılan bir araçta ise 54 ismin yer aldığı bir liste çıktı.
Başkent’te FETÖ/PDY mensuplarınca 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilen darbe girişiminde tanklar tarafından ezilerek kullanılamaz hale gelen araçlar, Ankara Emniyet Müdürlüğü’nün Balgat’taki otoparkına çekildi. Otoparka çekilen araçlar arasında darbeci askerler tarafından kullanılan sivil araçlar da yer alıyor. Polis ekipleri, anahtarları olmadığı için yan camlarını kırdıkları bu araçlarda incelemelerde bulundu. İncelemeler sırasında araçlardan çok sayıda silah ve bu silahlara ait mühimmat çıkarken, bir de 54 kişinin isminin yazılı olduğu bir liste çıktığı öğrenildi. Darbeci askerlerden birisine ait olduğu öğrenilen bir otomobilden çıkan bordo bere, sökülmüş rütbe ve sivil kıyafetler de dikkat çekti.
(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61