banner43

Çorum’a şehit ateşi düştü

Diyarbakır’da terör örgütü IŞİD’e yönelik düzenlenen operasyonda şehit olan Özel Harekat Polisi Gökhan Çakıcı’nın (22) Çorum’daki baba ocağına ateş düştü. Özel Harekat Polisi Çakıcı’nın şehadet haberini Emniyet Müdürü...

Çorum’a şehit ateşi düştü
Diyarbakır’da terör örgütü IŞİD’e yönelik düzenlenen operasyonda şehit olan Özel Harekat Polisi Gökhan Çakıcı’nın (22) Çorum’daki baba ocağına ateş düştü.
Özel Harekat Polisi Çakıcı’nın şehadet haberini Emniyet Müdürü Murat Kolcu ve yetkililer Akkent Mahallesi’nde yaşayan anne Nurgül Çakcı’ya verdi. Çorum Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü’nde işçi olarak çalışan baba Ergin Çakıcı ise çalıştığı sırada acı haberi aldı.
Acı haber üzerine şehidin akrabaları ve arkadaşları, şehidin babaevine geldi. Şehidin evinin balkonuna Türk bayrağı asılırken, evin önünde de 112 Acil Servis ekipleri ve ambulans bekletildi. Şehit Çakıcı’nın Tunceli’de özel hareket polisi olarak görev yapan ve bir hafta önce eşinin doğum yapması üzerine memleketi Çorum’a izinli olarak gelen ağabeyi Ersin Çakıcı da acı haber üzerine yıkıldı. İzinli olduğu sırada kendisi gibi özel harekat polisi olan kardeşinin şehit haberini alan ağabey Çakıcı’yı Özel Hareket Polis Şube Müdürlüğü’nde görevli meslektaşları teselli etmeye çalıştı.

"İLK GÖREV YERİ DİYARBAKIR’DI"
Dodurga Belediye Başkanı ve şehit Çakıcı’nın akrabası Mustafa Aydın ise gazetecilere yaptığı açıklamada, acı haberi sabah saatlerinde aldıklarını belirtti. Çakıcı’nın yaklaşık olarak 2 yıllık polis memuru olduğunu söyleyen Aydın, "Yaklaşık olarak iki yıldır polis memuru. İlk görev yeri de Diyarbakır’dı. Daha sonra eğitim alarak Özel Harekat Şube Müdürlüğünde görevlendirildi. Ağabeyi Ersin de şehidimiz Gökhan Çakıcı gibi özel harekat polisi olarak görev yapıyordu. O da izinli olarak geldiği babaevinde acı haberi aldı. Çok üzgünüz" dedi.
(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61