banner43

Atatürk’ün bu fotoğrafları ilk kez gün yüzüne çıktı

Büyükçekmece Belediyesi tarafından Cumhuriyet’in 92’nci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında hazırlanan sergide, Mustafa Kemal Atatürk’ün bugüne kadar görülmemiş fotoğrafları gün yüzüne çıkarıldı. Cumhuriyet’in 92’nci yıldönümü...

Atatürk’ün bu fotoğrafları ilk kez gün yüzüne çıktı
Büyükçekmece Belediyesi tarafından Cumhuriyet’in 92’nci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında hazırlanan sergide, Mustafa Kemal Atatürk’ün bugüne kadar görülmemiş fotoğrafları gün yüzüne çıkarıldı.
Cumhuriyet’in 92’nci yıldönümü dolayısıyla bir dizi etkinlik gerçekleştiren Büyükçekmece Belediyesi, Büyükçekmece Fotoğraf Derneği (BÜFOD) iş birliği ile Mustafa Kemal Atatürk’ün hiç görülmemiş fotoğraflarını ‘Cumhuriyet ve Atatürk’ isimli sergide vatandaşların ziyaretine açtı.
Atatürk Kültür Merkezi’nin ev sahipliği yaptığı serginin açılış programına Büyükçekmece Kaymakamı Mustafa Hulusi Arat, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece Fotoğraf Derneği Kurucu Başkanı Hürriyet Akın ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İSTEYENLERE ÖZEL ARŞİV FOTOĞRAFLAR BASILIP HEDİYE EDİLECEK
Milli Savunma Bakanlığı’nın özel arşivinden temin edilen fotoğraflar özenle basılarak sergiye hazır hale getirildi. Büyükçekmeceli vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği sergide isteyenlere Büyükçekmece Belediyesi tarafından arşiv fotoğraflar basılarak hediye edilecek.
Cumhuriyet ve Atatürk konulu resim sergisine vatandaşları davet ettiğini belirten Başkan Akgün, “Herkesin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum. İsteyen herkese de bu fotoğraflar basılıp verilecek” dedi.
Başkan Akgün, açılış sonrası protokol üyeleriyle birlikte sergideki fotoğrafları inceledi. Program sonrası Kaymakam Arat, çalışmalarından dolayı (BÜFOD) kurucu üyesi Hürriyet Akın’a çiçek takdiminde bulundu.
Sergi 15 gün boyunca vatandaşların ziyaretine açık olacak.
(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61