banner43

Atatürk Havalimanı’nda gurbetçi yoğunluğu

Ramazan Bayramını Türkiye’de geçiren gurbetçiler, yaşadıkları ülkelere dönmek için geldikleri İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki pasaport kontrol noktalarında uzun kuyruklar oluşturdu. 9 günlük Ramazan Bayramı tatilini memleketlerinde...

Atatürk Havalimanı’nda gurbetçi yoğunluğu
Ramazan Bayramını Türkiye’de geçiren gurbetçiler, yaşadıkları ülkelere dönmek için geldikleri İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki pasaport kontrol noktalarında uzun kuyruklar oluşturdu.
9 günlük Ramazan Bayramı tatilini memleketlerinde geçiren gurbetçi vatandaşlar, tatilin son gününde Atatürk Havalimanı’ında yoğunluk oluşmasına neden oldu. Yaşadıkları ülkelere dönmek için Dış Hatlar Terminali gidiş bölümüne gelen yolcular pasaport kontrol noktasında uzun kuyruklar oluşturdu. Yaşanan yoğunluk nedeniyle yurt dışına çıkmak için gelen yolcular, dakikalarca kontrol noktasında sıranın kendilerine gelmesini bekledi.
Çek Cumhuriyeti’nden bayram tatili için Türkiye’ye geldiğini belirten Taylan Uras, "Prag’da yaşıyorum. Bayram tatilinde ailemi görmek için gelmiştim. Şimdi dönüş yolu için kuyrukta bekliyoruz. Tatil güzel geçti. Ailemi özlemiştim. Gidip ellerini öptük. İnsan özlüyor işte vatanını. Burada şuanda yoğunluk nedeniyle kuyruk olmuş. Bekliyoruz" diye konuştu.
KKTC’den geldiğini söyleyen Mehmet İnan ise havalimanında yoğunluk yaşandığını aktararak, "Havalimanının girişinde ve pasaport noktasında yoğunluk var. Burada sanırım biraz bekleyeceğiz. Gelişte de böyleydi. Güzel bir tatildi, şimdi dönme zamanı" ifadelerini kullandı.
(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61