banner43

Periscop’u o da kullanıyor

KKTC Cumhurbaşkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu, Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve Cumurbaşkanlığı’na ilişkin gelişmeleri aktardığı dijital mecra uygulamalarına Periscop’u da ekledi.Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamaya...

Periscop’u o da kullanıyor
KKTC Cumhurbaşkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu, Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve Cumurbaşkanlığı’na ilişkin gelişmeleri aktardığı dijital mecra uygulamalarına Periscop’u da ekledi.
Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Periscope uygulamasıyla, Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve KKTC Cumhurbaşkanlığı’na ilişkin tüm önemli gelişmeler anında @KKTCB hesabından yapılacak canlı yayınla takip edilebilecek.
Cumhurbaşkanlığı, kısa süre önce resmi İngilizce Twitter hesabı ile resmi Instagram hesaplarını oluşturup faaliyete geçirmişti. KKTC Cumhurbaşkanlığı dünyada kısa süre önce kullanılmaya başlanan Periscope uygulamasını ilk kez kullanan resmi devlet kurumu oldu ve 23 Ekim Cuma gününden itibaren resmi Periscope hesabıyla yayın yapmaya başladı.
Cumhurbaşkanlığı Periscope ile birlikte dijital mecrada Facebook, Twitter, Youtube, Instagram ve Google+ alanlarında etkin bir şekilde faaliyet gösteriyor.
(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61