banner43

Obama Türkiye’ye geliyor

ABD Başkanı Barack Obama, 15-16 Kasım tarihlerinde Antalya’da gerçekleştirilecek olan G20 zirvesine katılmak üzere Türkiye’ye gelecek.Beyaz Saray’dan yapılan açıklamaya göre ABD Başkanı Obama, resmi ziyaretler kapsamında 14-22 Kasım...

Obama Türkiye’ye geliyor
ABD Başkanı Barack Obama, 15-16 Kasım tarihlerinde Antalya’da gerçekleştirilecek olan G20 zirvesine katılmak üzere Türkiye’ye gelecek.
Beyaz Saray’dan yapılan açıklamaya göre ABD Başkanı Obama, resmi ziyaretler kapsamında 14-22 Kasım tarihleri arasında Türkiye, Filipinler ve Malezya’ya ziyaret gerçekleştirecek. 15-16 Kasım tarihlerinde Antalya’da gerçekleştirilecek olan ve Türkiye’nin bu yıl dönem başkanlığını üstlendiği G20 zirvesine katılmak üzere Türkiye’ye gelecek olan Obama, sonrasında Asya Pasifik Ekonomik İşbirliği Zirvesi’ne katılmak için Filipinler’e gidecek. Malezya’da, Birleşmiş Milletler’in partner olarak yer aldığı Güney Doğu Asya Ülkeleri İşirliği (ASEAN) zirvesine katılacak olan Obama, yine orada düzenlenecek Doğu Asya zirvesinde yerini alacak.
(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61