banner43

Vizyon Havacılık’tan Dev Yatırım!

Tüm dünyada olduğu gibi katma değeri yüksek olan havacılık endüstrisine 2014 yılında merhaba diyen bir Çam Grubu şirketi olan Vizyon Havacılık, yatırım yapmanın çok daha kıymetli olduğu bu zaman diliminde 10 Milyon TL’lik dev bir yatırıma imza attı.

Vizyon Havacılık’tan Dev Yatırım!

      Tüm dünyada olduğu gibi katma değeri yüksek olan havacılık endüstrisine 2014 yılında merhaba diyen bir Çam Grubu şirketi olan Vizyon Havacılık, yatırım yapmanın çok daha kıymetli olduğu bu zaman diliminde 10 Milyon TL’lik dev bir yatırıma imza attı. 

      Resmi açılışı 18 Ekim 2018 Perşembe günü saat 14:00 da siyaset, iş ve basın dünyasından seçkin davetlilerin katılımıyla gerçekleşecek olan Vizyon Havacılık’a ait Genel Havacılık Hangarı, Ankara Esenboğa Havalimanı içinde yaklaşık 2500 m² bir alan üzerine inşa edildi. 

     Global havacılık sektörü son 15 yılda yaklaşık %6 büyüme gösterirken, Türkiye bu süreçte aynı alanda yaklaşık %16 büyüme göstermiş ve halen doyum noktasına ulaşmamıştır. Ülkemiz sivil trafiğe açık aktif havalimanı sayısı, büyük gövdeli uçak sayısı, hava ulaştırma anlaşması bulunan ülke sayısı, taşınan toplam yolcu sayısı ve sektörde istihdam edilen kişi sayısı gibi performans kriterlerine bakıldığında her geçen yıl sistematik olarak büyümektedir. 

    Bu büyüme sürecinde DHMİ’de ruhsatını alıp, yeni istihdamlar ile yerli ve yabancı iş fırsatları için anlaşmalar yapmaya başlayan Vizyon Havacılık, ilerleyen zaman diliminde İstanbul 3. havalimanında 2. hangarını inşa etmeyi planları arasına şimdiden almış bulunmaktadır. 


Vizyon Havacılık:
Bir Çam Grubu şirketi olan Vizyon Havacılık, uzun süren deneyim, birikim ve ileriye dönük atılımların bir araya getirilmesi hedefi ile kurulmuş havacılık sektöründe istikrarla gelişen kurumsal bir şirkettir. Pilot eğitimi, hava taksi ve hangarlama işletmeciliği gibi katma değeri yüksek operasyonları ülkemize yakışır bir şekilde icra etmek üzere yola çıkan, sektörün önemli aktörlerinden birisi olmak üzere kurgulanan Vizyon Havacılık; mevcut konjonktürde daha fazla önem taşıyan ve sorumluluklarına sahip milli değerlerimizden birisidir. 
Envanterinde hali hazırda Bell 429 ve Bell 430 helikopter, 5 adet Cessna 172S Skyhawk, 3 Gyrocopter, 1 Guimbal Cabri G2, 1 CC11 – 160 Carbon Cub SS, 2 adet Piper Seminole, 1 Adet Piper Arrow hava araçları ile 1 det eğitim simülatörü bulunmaktadır. 
Merkezi Ankara GMK bulvarında olmak üzere İstanbul Kandilli’de de ofisi bulunan Vizyon Havacılık, çok yakında PPL, CPL ve ATPL pilotaj eğitimlerinin yanında sanal sınıfı ile uzaktan ATPL teorik eğitimi de vermeye başlayacaktır. Açılışını gerçekleştireceği hangarında A/C Detailing olarak geçen Jet Kuaför hizmetini de Türkiye’de profesyonel olarak gerçekleştiren ilk kuruluş ünvanına sahip olacak. Türkiye’nin kısa ve orta vadedeki yerli pilot ihtiyacının karşılanmasında tercih edilecek pilot eğitim kurumlarından birisi olacak olan Vizyon Havacılık, yerli havayollarının yanında kardeş ülkelere de pilot yetiştirmek üzere işbirliği görüşmelerine başlamıştır. 


(Burda Haber)

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2018, 11:11

UPMEDYA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61