banner43

Yolcu otobüsü şarampole devrildi: 1 ölü, 40 yaralı

Çorum’un Osmancık ilçesi yakınlarında bir yolcu otobüsün yoldan çıkarak şarampole devrilmesi sonucunda 1 kişi öldü, 40 kişi de yaralandı. Kaza, D-100 karayolu Osmancık ilçesine bağlı Ardıç mevkiinde saat 04.00 sıralarında meydana...

Yolcu otobüsü şarampole devrildi: 1 ölü, 40 yaralı
Çorum’un Osmancık ilçesi yakınlarında bir yolcu otobüsün yoldan çıkarak şarampole devrilmesi sonucunda 1 kişi öldü, 40 kişi de yaralandı.
Kaza, D-100 karayolu Osmancık ilçesine bağlı Ardıç mevkiinde saat 04.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Iğdır’dan İstanbul’a gitmekte olan içerisinde çoğu Afganistan uyruklu 43 yolcunun bulunduğu Tamer Çalışkan yönetimindeki 34 PSY 65 plakalı yolcu otobüsü Ardıç köyü yakınlarına geldiği sırada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada, ilk belirlemelere göre Elmas Karaçöl(58) hayatını kaybederken, 40 kişi de yaralandı. Kazanın ardından olay yerine çevre ilçelerden çok sayıda ambulans ve kaza kırım ekipleri sevk edildi. Ambulanslar, yaralıları Osmancık Devlet Hastanesine sevk ederken, burada yapılan müdahalenin ardından hayati tehlikesi bulunan 9 kişi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.
Elmas Karaçöl’ün cenazesi, Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Osmancık Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Kazayla ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.
(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61