banner43

Yeni tanıştığınız bir kızla nasıl buluşursunuz? Bu haber ezberinizi bozacak

İnternetten tanıştığı kızla buluşmak için çarşaf giyip cami önüne gelen adam, şüpheli hareketleri sonrasında polis tarafından yakalandı. Olay, saat 10.40’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kumru ilçe nüfusuna kayıtlı olduğu...

Yeni tanıştığınız bir kızla nasıl buluşursunuz? Bu haber ezberinizi bozacak
İnternetten tanıştığı kızla buluşmak için çarşaf giyip cami önüne gelen adam, şüpheli hareketleri sonrasında polis tarafından yakalandı.
Olay, saat 10.40’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kumru ilçe nüfusuna kayıtlı olduğu iddia edilen bir erkek, Hükümet Caddesi’nde bulunan Büyükcami etrafında dolaşarak şüphe çekti. İnternetten tanıştığı bir kızla görüşmek üzere Ünye’ye geldiği iddia edilen şüpheli, polis ekiplerinin takibine takıldı. Güvenlik kameralarından elinde bir poşet olduğu ve sık sık telefon görüşmesi yaptığı anlaşılan şüpheli, polisin bir anlık müdahalesi ile kıskıvrak yakalandı. Yere yatırılarak önce çarşafının çıkarıldığı ve daha sonra üzerinin arandığı şüpheli, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

CANLI BOMBA PANİĞİ
Meraklı gözlerle emniyet güçlerinin şüpheliyi yakalamasını izleyen vatandaşlar ise Ünye caddelerinde çarşaflı bir erkeğin dolaşmasını "canlı bomba var" diye yorumladı.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61